JRS Cats Best Öko Plus macskaalom, 40 l
7 990 Ft

JRS Cat's Best Öko Plus macskaalom megkönnyíti kedvence gondozását, hatékonysága messze felülmúlja a hagyományos termékekét. Magas nedszívó képességének köszönhetően saját súlyának 700%-át képes beszívni, így sokkal gazdaságosabb mint más macskaalmok. Környezetkímélő, mesterséges összetevőket nem tartalmaz, komposztálható, de a WC-n keresztül is lehúzható


Tommi Catwill Szilikát macskaalom, 10l
4 690 Ft

3 790 Ft

Tommi Catwill macskaalom egyedülálló szilikáttartalmának köszönhetően hatékonyan köti meg a vizeletet. Azonnal leállítja a baktériumok szaporodását, így megelőzi a kellemetlen szagok terjedését. Hatékonyságának köszönhetően gazdaságosabb, mint a hagyományos almok, nagyjából háromszor annyi ideig használható. Egy macska számára nagyjából 50 napig elég.


Tommi Diamond Power Macskaalom, 2 x 16 l
10 490 Ft

Tommi Diamond Power Macskaalom ember és állat számára egyaránt tiszta és higiénikus megoldást kínál. A szilikát alom hatékony szagkontrollt és magasfokú nedszívást biztosít. Pormentes, leállítja a baktériumok növekedését, rendszeres keveréssel elegendő havonta egyszer cserélni.


Akinu HAPPY CAT Sandy macskaalom, 2 x 7,2 l
6 990 Ft

Akinu HAPPY CAT Sandy szilikát macskaalom a tökéletes higiéniáért! Praktikus 2 × 7,2 l-es kiszerelés. A prémium minőségű Akinu alom hozzájárul otthona tisztán tartásához, és kedvence komfortérzetének megtartásához.


Akinu HAPPY CAT White macskaalom,  4 x 3,6 l
5 190 Ft

4 490 Ft

Akinu HAPPY CAT White szilikát macskaalom a tökéletes higiéniáért! Praktikus 4×3,6 l-es kiszerelésben kapható. Rendkívül hatékonyan távolítja el a szagokat, így kedvence valóban komfortosan érezheti magát. Prémium minőségű, megbízható macskaalom.


Asan Cat pure 45 l Alom

Asan Cat pure 45 l Alom

Értékelés: 4
4 790 Ft

4 390 Ft

Az Asan alom remek választás a rövid szőrü macskáknak és a vadászgörényeknek. A kiváló nedvszívó képessége biztosítja a termék hosszú használhatóságát. Az alom teljesen környezetbarát és nem tartalmaz allergént, színezéket és illatanyagot. A termék 100%-ban biológiailag lebomló anyagból készült.


Asan Pet Aloe Alom, 45 L

Asan Pet Aloe Alom, 45 L

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

Az Asan alom remek választás a törpe nyulaknak és a rágcsálóknak. A kiváló nedvszívó képessége biztosítja a termék hosszú használhatóságát. Az alom aloe vera kivonatot tartalmaz, ami nagyon egészséges az állatoknak. A termék környezetbarát és 100%-ban biológiailag lebomló anyagból készült.


Akinu BIO 2 x 20 L alom

Akinu BIO 2 x 20 L alom

Értékelés: 4,5
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Avicentra BIO 2 × 10 L alom 100%-ban természetes kukoricaforgácsból készült. Kémiai adalékanyagokat nem tartalmaz. A prémium minőségű Akinu alommal kedvence nyugalma, s otthonának tisztasága garantált.


JRS Cats Best Universal macskaalom, 40 l
5 590 Ft

4 990 Ft

JRS Cats Best Universal macskaalom minden cicatartó számára megkönnyíti a lakás higiéniájának fenntartását. Hatékonyan, és gyorsan felszívja a a nedvességet, így segít megakadályozni a baktériumok elszaporodását, és magában tartja a kellemetlen szagokat. Kellemes tapintásának köszönhetően a cicusok is imádni fogják. Praktikus 40 l-es kiszerelésének köszönhetően hosszú ideig elég.


Catsan macskaalom, 10 l

Catsan macskaalom, 10 l

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

2 390 Ft

Kiváló minőségű macskaalom ,nagy nedvszívó képességgel! Finomszemcsés, tökéletesen szagtalanít! A speciális formulának és szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően a Catsan alom különlegesen nedvszívó, és gátolja a szagok terjedését a lakásban. A termék azbesztmentes és fehérítés nélkül készül.


Gimpet Classic Macskaalom, 20 l
3 290 Ft

Gimpet Bioko 20 L-es klasszikus durva szemcséjű macskaalom. A kellemetlen szagokat teljesen elnyeli. Minőségi anyaga tiszta, természetes anyagokból készült.


Gimpet Biokat's Classic fresh macskaalom, 20 l
3 990 Ft

Gimpet Biokat's Classic fresh macskaalom 100%-ban természetes anyagokból készült. A kellemetlen szagok megkötéséről és a higiéniáról a bentonit gondoskodik. Kiváló szagelnyelő és nedvszívó képességgel rendelkezik, így biztosítva a termék hosszú használhatóságát.


Gimpet Biokat's Micro Classic macskaalom, 14 l
2 990 Ft

Gimpet Biokat's Micro Classic macskaalom prémium minőséget képvisel. Különleges összetételének köszönhetően egy liter alom akár három liter folyadékot is képes megkötni, ez a négyszerese a normál almok teljesítőképességének. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, emellett teljesen pormentes, így nem szóródik ki az alomtálca köré sem.


Huhubamboo Alom Huhu szilikon 18L
5 990 Ft

5 490 Ft

Erősen nedvszívó alom macska WC-be, amely kiválóan elnyeli a szagokat és bezáródik a granulátumban úgy, hogy ne szabaduljon a környezetbe.


Huhubamboo Alom Huhu szilikon 9L
3 790 Ft

3 390 Ft

Erősen nedvszívó alom macska WC-be, amely kiválóan elnyeli a szagokat és bezáródik a granulátumban úgy, hogy ne szabaduljon a környezetbe.


Magic Alom Litter Woodchips

Magic Alom Litter Woodchips

Értékelés: 1,5
2 390 Ft

Csomósodó alom macskáknak innovatív technológiával, növényi eredetű nyersanyagokból.


Magic Pearls XXLmacskaalom, 16 l
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magic Pearls XXL 16 l alom forradalmi technológiajának köszönhetően magába foglalja folyadék és a kellemetlen szag teljeskörű megszüntetését..


Tommi Catwill Szilikát macskaalom, 16 l
5 990 Ft

Tommi Catwill szilikát macskaalom hatékonyan nyeli el a kellemetlen szagokat, később sem engedi távozni azokat. Képes a baktériumok szaporodását azonnal megakadályozni, így az alomtálca sokáig száraz és tiszta marad. Emiatt használata gazdaságos, higiénikusságát pedig egészségügyi bizonyítvány is igazolja.


JRS Cat's Best ÖkoPlus macskaalom, 20 L
4 890 Ft

4 590 Ft

JRS Cat's Best Öko Plus macskaalom megkönnyíti kedvence gondozását, hatékonysága messze felülmúlja a hagyományos termékekét. Magas nedszívó képességének köszönhetően saját súlyának 700%-át képes beszívni, így sokkal gazdaságosabb mint más macskaalmok. Környezetkímélő, mesterséges összetevőket nem tartalmaz, komposztálható, de a WC-n keresztül is lehúzható.


Gimpet Biokats Bianco Fresh macskaalom, 10 l
2 990 Ft

Gimpet Biocats Bianco Fresh Macskaalom kizárólag természetes alapanyagokból tevődik össze. 4-szer kiadósabb mint a hagyományos almok, a macskavécét ember és állat számára egyaránt kellemes, friss illatúvá teszi. Hosszantartó szagmegkötés, különlegesen erős csomóképződés, tavaszillatú anyag jellemzi.


Gimpet Biokats Bianco Hygiene macskaalom, 10 l
2 490 Ft

2 290 Ft

Gimpet Biokats Bianco Hygiene Macskaalom összetapadó tulajdonsággal rendelkezik, így biztosítja cicája számára a maximális higéniát. Kizárólag természetes alapanyagokból tevődik össze, és kiválóan semlegesíti a szagokat. Tökéletesen pormentes.


Gimpet Biokats Micro White Fresh macskaalom, 14 l
3 390 Ft

3 190 Ft

Biokat's Micro White Fresh Macskaalom kizárólag természetes anyagokból készült, finom fehér szemcsékkel, melyek a nagy nedvszívó képességet biztosítják. Nedvességgel érintkezve azonnal megköti azt, a kellemetlen szagokkal együtt. Friss gyógynövény és rét illata van, mintha újra tavasz lenne.


Magic Levendulás macskaalom, 16 l
7 790 Ft

6 590 Ft

Magic Pearl levendula aromájú szilikonos macskaalom pár másodperc alatt minden folyadékot magába szív, így megelőzi a kellemetlen szagokat. A nedvességet mélyen magába zárja, így meggátolja a baktériumok szaporodását. Használatával fürdőszobánk tiszta és száraz lesz, melyben kiskedvencünk jól érezheti magát.