CATLIT 5l/4kg csomósodó macskaalom levendulával macskáknak

Márka: CATLIT Katalógus száma: 100037310028

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2021.03.12. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

CATLIT 5l/4kg csomósodó macskaalom levendulával macskáknak

A CATLIT egy erősen csomósodó macskaalom, amelyhez levendula illatú színes szilikon golyócskákat kevertünk. Ennek köszönhetőn kellemes levendula illatú lesz az alomtálca. Jellemzők: 1. Friss illat: A CATLIT macskaalom természetes babapúder aromát tartalmaz, ami nem irritálja… További információ

1748

2 106 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1 748 Ft
-16%

Katalógus száma: 100037310028

Leírás

Termékleírás

A CATLIT egy erősen csomósodó macskaalom, amelyhez levendula illatú színes szilikon golyócskákat kevertünk. Ennek köszönhetőn kellemes levendula illatú lesz az alomtálca.

Jellemzők:

  1. Friss illat: A CATLIT macskaalom természetes babapúder aromát tartalmaz, ami nem irritálja a macskák bőrét.
  2. Tökéletesen csomósodó: A jó minőségű természetes bentonit, és a magas hatékonyságú feldolgozási módszernek köszönhetően a CATLIT macskaalom csomók a vizelet elnyelése után is rendkívül erősek, amelyek 100 cm magasságból leesve sem törnek szét.
  3. Gyors felszívódás: A nyersanyagok természetes tulajdonságai és a különböző méretű részecskék speciális keveréke tökéletes nedvszívó képességet biztosítanak, ami által az alomtálca alja tisztításkor nem lesz nedves, csak után kell tölteni az almot aminek köszönhetően a macskatulajdonosok számára a CATLIT alom gazdaságosabb.
  4. Pormentes: A háromszoros szűrés és a részecskék természetes szilárdsága biztosítja az alom pormentességét, ezáltal teremt kellemesebb környezetet a macskatulajdonosok számára is.
  5. 100%-ig természetes: a CATLIT macskaalom 100% -ban természetes alapanyagból készül, hozzáadott vegyi anyagok nélkül, amely teljes mértékben garantálja kedvence biztonságát.

Használati utasítások:

  1. Szórja a CATLIT almot az alomtálcába, majd terítse szét kb. 7 cm vastagságban.
  2. A vizelet felszívódása után az alom azonnal csomókat képez, így könnyen eltávolíthatóak, naponta távolítsa el a csomókat és az ürüléket.
  3. Pótolja az alomtálcában a CATLIT almot az ajánlott 7 cm magasságig.
  4. Az egész macskaalmot havonta 1–2 alkalommal cserélje ki.

Figyelmeztetés: A macskaalmot nem szabad a WC-n lehúzni! Gyermekek elől elzárva tartandó! Kérjük, az elhasznált macskaalmot az önkormányzat előírásainak megfelelően likvidálja! A macskaalmot jól szellőző helyen tárolja.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott macskáknak
Űrtartalom 5 l
Súly 4 kg
Összetevő típusa csomosodásgátló
Öntisztító alom igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.