JRS Cats Best Universal 40 l

JRS Cats Best Universal 40 l

Száma: 789289
JRS Cats Best Universal macskaalom minden cicatartó számára megkönnyíti a lakás higiéniájának fenntartását. Hatékonyan, és gyorsan felszívja a a nedvességet, így segít megakadályozni a baktériumok elszaporodását, és magában tartja a kellemetlen szagokat. Kellemes tapintásának köszönhetően a cicusok is imádni fogják. Praktikus 40 l-es kiszerelésének köszönhetően hosszú ideig elég. További információ
8 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2022.8.22 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.8.23 prémium szállítással várhatóan
 
2022.8.23 - standard szállítással várhatóan
Száma: 789289

Leírás

JRS Cat's Best Öko Plus macskaalom a kisállatok kedvence

  • Magas nedvességszívó képességű macskaalom.
  • A nedvességet hatékonyan magában tartja, így segít megelőzni a baktériumok elszaporodását, és elnyeli a kellemetlen szagokat.
  • Előállításához a legfinomabb növényi rostokat használták fel, hogy kedvencünk számára nagyfokú kényelmet biztosítson.
  • Gazdaságos kiszerelésének köszönhetően hosszú ideig elég.
  • Háromszor hatékonyabb, mint a hagyományos macskaalmok.

JRS Cat's Best Öko Plus macskaalom világa

  • A céget 1878-ban a Rettenmaier család alapította kisvállalkozásként, majd számos lelkiismeretes, állat – és környezetbarát munkatárssal felépítették a ma világszerte ismert, jól szervezett, találékony szervezetet.
  • Intenzív kutatásának és fejlesztésének köszönhetően a JRS megalkotta a biológiailag 100%-osan lebomló almot kiskedvencünk számára, mely kíméli a környezetet, és megfelelően higiéniát biztosít lakásunkban.

22 kg (40 l)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.