EBI Pure White Sensitive 0,5-2mm 15l Pacific Breeze hófehér csomósodó macskaalom

Márka: EBI Katalógus száma: 100037303830

Közvetlenül partnerünktől

EBI Pure White Sensitive 0,5-2mm 15l Pacific Breeze hófehér csomósodó macskaalom

Pure white sensitive (macskaalom) – az óceán illatával. Ultra finom, csomósodó macskaalom bentonitból, Nedvességgel érintkezve extra kemény csomók keletkeznek. Az alapanyagul szolgáló agyagot a világon csak néhány helyen bányásszák. Teljesen természetes termék, a friss óceán… További információ

10499

10 499 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100037303830

Leírás

Termékleírás

Pure white sensitive (macskaalom) – az óceán illatával. Ultra finom, csomósodó macskaalom bentonitból, Nedvességgel érintkezve extra kemény csomók keletkeznek. Az alapanyagul szolgáló agyagot a világon csak néhány helyen bányásszák. Teljesen természetes termék, a friss óceán illatával dúsítva. Jellemzője a könnyű súly, gyors és jó minőségű csomósodás. Kitűnően nyeli el a szagokat. Tulajdonságai: – európai fejlesztés –300%-os abszorpciós képesség saját súlyához viszonyítva – a különösen apró szemcsék az elnyelt folyadék hatására kemény csomókká állnak össze, nem szóródik ki a toalettből – nagyon gazdaságos, nem szükséges a teljes mennyiséget cserélni, elég összecsomósodott mennyiséget – nagy térfogat, alacsony súly – kellemes a macska lábának a finom szemcsék miatt – a WC higiénéjét garantálja a termék tiszta fehér színe, melyben könnyen megkülönböztethető és eltávolítható a szennyeződés – 99.9%-ban pormentes. Használati utasítás: töltse fel macska WC-t 5–7 cm vastagságban. Alomlapáttal rendszeresen távolítsa el az összecsomósodott részeket, majd töltse fel a hiányzó mennyiséget.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott macskáknak
Űrtartalom 15 l
Összetevő típusa csomosodásgátló
Öntisztító alom igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.