Magic Macskaalom Magic Pearl Ocean Breeze 7,6 l

Értékelés: 4,8 25 értékelés Márka: Magic Katalógus száma: 1284267

Magic Macskaalom Magic Pearl Ocean Breeze 7,6 l

Forradalmi technológiával készült macskaalom a tenger illatával, ami magába zárja a folyadékot és a szagokat. További információ

3890
4.8 25

3 890 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1284267

Leírás

Termékleírás

Az abszorpciós technológia olyan kémiai reakció, amelyben a fizikai tulajdonságok megváltoznak, ellentétben a közönséges macskaalmok által használt abszorpcióval szemben. A MAGIC Pearls golyócskák másodpercek alatt elnyelik a vizeletet és tapintásra szárazak maradnak. ĺgy nem csak felfogja a szagokat, hanem meg is szünteti azokat. Ez az abszorpciós folyamat elpusztítja a baktériumokat is.

Gazdaságilag verhetetlen.

  • Egyetlen 7,6 literes MAGIC Pearls zsák a macskádnak 8 hétig kitart. Más macskaalmokból ennek a négyszeresét kellene felhasználnod.

Elnyel minden szagot és magában tartja őket. A MAGIC Pearls speciális méretű, alakú és összetételű, amely nem ragad hozzá a macska szőréhez és így nem kerül ki az alomtálból.

Tisztaság és higiénia

  • Ez az egyedülálló alom teljesen és azonnal felszívja a folyékony hulladékot, megakadályozza a baktériumok szaporodását, illetve száraz tapintású szagmentes almot hagy maga után. ĺgy nem kell többé büdös halmokkal és koszos WC tartalommal foglalkoznod.

100 %-ban pormentes. A MAGIC Pearls egyedi szilikagélből készült, ami a te és a macskád számára is egészségesebb. A macskaalmok túlnyomó többsége sok port tartalmaz, ami irritálhatja a szem- és az orrnyálkahártyát.

  • 100 % -ban természetes, nem illatosított szilikagél.
  • Természetes, nem mérgező és nem káros a környezetre sem.

A macskák imádják a MAGIC Pearls-t, ami tisztán, frissen, szárazon és szagmentesen tartja a macskaalmot."


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott macskáknak
Űrtartalom 7.6 l
Súly 3 kg
Összetevő típusa szilikát
Öntisztító alom nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.