Magic macskaalom Magic Pearl Original 16L

Értékelés: 4,5 261 értékelés Márka: Magic Katalógus száma: 543228

Magic macskaalom Magic Pearl Original 16L

Forradalmi technológiával készült macskaalom, ami magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat. További információ

6990
4.5 261

6 990 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 543228

Leírás

Termékleírás

Az abszorpciós technológia olyan kémiai reakció, amelyben a fizikai tulajdonságok megváltoznak, ellentétben a közönséges macskaalmok által használt abszorpcióval szemben.

A MAGIC Pearls golyócskák másodpercek alatt elnyelik a vizeletet és tapintásra szárazak maradnak. ĺgy nem csak felfogja a szagokat, hanem meg is szünteti azokat. Ez az abszorpciós folyamat elpusztítja a baktériumokat is.

Elnyel minden szagot és magában tartja őket:

  • A MAGIC Pearls speciális méretű, alakú és összetételű, amely nem ragad hozzá a macska szőréhez, így nem kerül ki az alomtálból.

Tisztaság és higiénia:

  • Ez az egyedülálló alom teljesen és azonnal felszívja a folyékony hulladékot, megakadályozza a baktériumok szaporodását, illetve száraz tapintású szagmentes almot hagy maga után. ĺgy nem kell többé büdös halmokkal és koszos WC tartalommal foglalkoznod.

100%-ban pormentes: A MAGIC Pearls egyedi szilikagélből készült, ami a te és a macskád számára is egészségesebb. A macskaalmok túlnyomó többsége sok port tartalmaz, ami irritálhatja a szem- és az orrnyálkahártyát.

100%-ban természetes, illatszermentes szilikagél:

  • Természetes, nem mérgező és nem káros a környezetre sem.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott macskáknak
Űrtartalom 16 l
Súly 6.9 kg
Összetevő típusa szilikát
Öntisztító alom nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.