Tommi Catwill Szilikát 6,8kg

Értékelés: 4,6 124 értékelés Márka: Tommi Katalógus száma: 620620

Tommi Catwill Szilikát 6,8kg

Tommi Catwill szilikát macskaalom hatékonyan nyeli el a kellemetlen szagokat, később sem engedi távozni azokat. Képes a baktériumok szaporodását azonnal megakadályozni, így az alomtálca sokáig száraz és tiszta marad. Emiatt használata gazdaságos, higiénikusságát pedig egészségügyi bizonyítvány is igazolja. További információ

6290
4.6 124

6 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 620620

Leírás

Termékleírás

Tommi Catwill szilikát macskaalom a kisállatok kedvence

  • Szilikát alapanyagot tartalmaz. A szilikátiont tartalmazó anyag kémiai felépítésének köszönhetően hatékony nedvességmegkötő hatású. Az alom sokáig tiszta és száraz marad, mivel anyaga gyorsan, sok nedvességet képes felvenni. Ezzel nem csak nagyfokú higiéniát biztosít, de rengeteg kellemetlenségtől is megkímél bennünket.
  • Hála különleges összetételének a kellemetlen szagokat hatékonyan magába zárja.
  • baktériumok szaporodását azonnal megakadályozza, használata ezáltal nagyon biztonságos.

6,8kg = 16l

Tommi Catwill szilikát macskaalom világa

  • 25 éves múlttal rendelkező Tommi macskaalmok gyártója közelről ismeri a macskák természetét. A legtöbb munkatárs cicát tartott othon, így tapasztalat volt bőven. Tudták: a legfontosabb, hogy az alom könnyen, és sok nedvességet szívjon fel, hisz egy cica emésztésének nem lehet parancsolni.
  • A Tommi macskaalom gyorsan elvezeti a nedvességet, és kiválóan elnyeli a szagokat is. Azonnal megállítja a baktériumok terjedését, így fürdőszobánk tiszta, és biztonságos marad.
  • Nem csak a gazdik, de a cicák is imádni fogják a kellemes állagú, mindig száraz Tommi macskaalmot.

Kiszerelés

  • Tommi Catwill szilikát macskaalom 16 l-es kiszerelésben kapható.

Maximálisan rendelhető mennyiség: 3db/hó

tommi

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott macskáknak
Űrtartalom 16 l
Összetevő típusa szilikát
Öntisztító alom nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.