Devold Expedition Man Zip Neck
29 159 Ft 27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

DEVOLD EXPEDITION sorozat modelljei extrém körülmények között használatos alaprétegeket mutatnak be. A póló nagyon meleg, így minden körülmények között felmelegít.

Sensor Merino gyapjú Active férfi hosszú ujjú póló
32 090 Ft 28 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sensor Merino Wool Active hosszú ujjú férfi póló kiváló minőségű Merinó gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

Icebreaker Mens 200 Oasis Ls Crewe
28 790 Ft 26 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Nem léteznek kényelmesebb pólók, mint a Merino gyapjúból készült férfi póló Icebreaker Mens Oasis LS Crewe. Tökéletesen ellenáll szagoknak és fenntartja kellemes testhőmérsékletet.

Sensor Active (W12) Férfi aláöltözet
6 890 Ft

Akció

Sensor Active (W12) Férfi aláöltözet minden sporthoz ajánlott alsó rétegű viselet. Kiváló nedvességelvezető tulajdonságának köszönhetően, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is élvezhetővé teszi a játékot. Anyaga puha és kellemes tapintású, gyorsan szárad, a kidőrzsölődés veszélyét csökkentik a lapos varrásai. Használata egész évben ajánlott.

Sensor Merino Wool Active Férfi aláöltözet
20 590 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sensor Merino Wool Active Férfi aláöltözet kiváló minőségű anyagból készült, nedvességet jól elvezető, puha melegséget biztosító felső férfi aláöltözet. Anyaga, a merinói gyapjú egy kiváló minőségű anyag, mely biztosítja a kényelmet.

Sensor Merino gyapjú Active női hosszú ujjú póló
32 090 Ft 28 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sensor Merino Wool Active hosszú ujjú női póló kiváló minőségű Merino gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

Icebreaker Mens Anatomica Ss Crewe
22 490 Ft 20 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Stílusos férfi póló Icebreaker Mens Anatomica SS Crewe rövid ujjakkal kényelmes Merino gyapjúból. Alkalmas egész éves viseletre alaprétegként vagy magában riflenadrággal.

Sensor Merino DF Férfi aláöltözet
19 290 Ft 17 290 Ft

Akció

Sensor Merino DF Férfi aláöltözet kiváló minőségű anyagból készült, nedvességet jól elvezető, puha melegséget biztosító felső férfi aláöltözet. Alkalmas hideg, téli napokra, valamint azoknak, akik hűvős időben indulnak kirándulni, túrázni, esetleg sportolni. Jó nedvességelvezető képességét annak is köszönheti, hogy ez az anyag igazán gyorsan szárad. Anyaga, a merinói gyapjú egy kiváló minőségű anyag, mely biztosítja a kényelmet.

Sensor Merino Wool Active szett férfi alsónemű
32 090 Ft 28 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sensor Merino Wool Active férfi alsónemű kiváló minőségű Merino gyapjúból, amely kellemes a testhez simulva és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

Devold Expedition Man Shirt
25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Devold Expedition Woman Shirt hosszú ujjú póló 100% merino gyapjúból, mely nemcsak illik a kimondottan hideg feltételekhez, de ráadásul a divatos darab jól is néz ki.

Icebreaker Wmns Siren Ls Sweetheart
24 990 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az Icebreaker Wmns Siren LS Sweetheart egy univerzális, Merino gyapjúból készült női póló, amelynek egész éven hasznát veszed – a könnyű, kellemes tapintású anyag a nyári hónapokban hűsít, a hideg időjárásban viszont megbízhatóan melegen tart.

Sensor Active (W12) Női nadrág aláöltözet
6 390 Ft 5 690 Ft

Akció

Sensor Active (W12) Női nadrág aláöltözet kiváló nedvszívó és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban sportoláshoz ajánlott, ugyanakkor szélsőséges időjárási viszonyok között a hétköznapokon is remek szolgálatot tehet. Kialakítása megfelelő kényelemérzetet biztosít.

Devold Breeze Man Boxer

Devold Breeze Man Boxer

Értékelés: 5
13 790 Ft

Akció

Férfi fehérnemű nadrág Devold Breeze Boxer 100% merinó gyapjúból készült. Könnyű és lélegző anyag termoregulációban részt vesz melegít és hűt, amikor szükséges

Sensor Merino Air férfi rövid ujjú póló
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kötöttáruból készült Sensor Merino Air hosszú ujjú férfipóló, amely a nagyon puha Merinó és poliamid selyem kombinációját képezi. Ennek köszönhetően a póló formatartó, rugalmas és hosszabb élettartamú.

Devold Hiking Man Boxer

Devold Hiking Man Boxer

Értékelés: 5
14 990 Ft

Akció

Férfi boxeralsó Devold Hiking Man Boxer 100 % Merino gyapjúból készült, amely hosszú ideig ellenáll a szagoknak. Könnyű és lélegző anyagból aktívan részt vesz a test hőszabályozásánál.

Sensor Active (W12) Női aláöltözet
6 390 Ft 5 690 Ft

Akció

Sensor Active (W12) aláöltözet sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez. Kiváló nedvszívó képessége miatt bármilyen aktív sportoláshoz ajánljuk. Hűvös nyári reggeleken éppúgy jó szolgálatot tesz a hegyeket járva, mint télen síkabát alatt viselve. A gyorsan száradó anyag hatékonyan vezeti el a bőr felületéről az izzadságot, megteremtve ezzel az optimális hőszabályozást . A helyes méretválasztásnál aláöltözékek esetében lényeges, hogy a ruházat kényelmesen simuljon a test felületéhez.

Sensor Double Face Női aláöltözet, Magenta
8 390 Ft 7 490 Ft

Akció

Sensor Double Face egy sokoldalú női aláöltözet. Praktikussága kétoldalúságában rejlik, melyek más hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkeznek. A puha, kellemes anyag és lapos varratok kényelmessé teszik viseletetét a legtöbb sportág űzése közben.

Devold Breeze Woman Hipster-29%
12 869 Ft 9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Devold Breeze Hipster női alsónadrág 100% könnyű és puha merinó gyapjúból készült. A lélegző anyag aktívan részt vesz a hőszabályozásban, a lapos varratok megakadályozzák a bőr irritációját. Az alsónadrág széles körben használható.

Icebreaker Mens Anatomica Boxers
12 790 Ft

Akció

Icebreaker Mens Anatomica Boxer funkcionális férfi boxer. A Merino gyapjúnak köszönhetően selymesen puha tapintású, jól elvezeti az izzadságot és természetesen ellenáll a szagoknak. Kitűnő nyáron és télen is.

Sensor Coolmax Fresh rövid ujjú férfi póló
9 390 Ft 9 190 Ft

Akció

Sensor Coolmax Fresh férfi póló mindenekelőtt meleg időbe és beltéri sportokhoz alkalmas. Mozgásszabadságot biztosít az anatómiai szabásnak köszönhetően, amely pontosan a test arányaihoz igazodik. A póló anyaga ezüstionokkal ellátott, amelyek ellenállnak a kellemetlen szagok kialakulásának.

Sensor Merino Air férfi ujjatlan póló
12 790 Ft 11 490 Ft

Akció

Kötöttáruból készült Sensor Merino Air férfi atlétatrikó, amely a nagyon puha Merinó és a poliamid selyem kombinációját képezi. Ennek köszönhetően a póló formatartó, rugalmas és hosszabb élettartamú.

Sensor Merino Wool Active Férfi aláöltözet
18 690 Ft 17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sensor Merino Wool Active férfi aláöltözet tökéletes választás azoknak, akik hűvösebb télies időben is túráznak, vagy a szabadban sportolnak. Puha merinói gyapjú anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, emellett kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A gyorsan száradó anyag hatékonyan vezeti el a bőr felületéről az izzadságot, megteremtve ezzel az optimális hőszabályozást.

Sensor Merino Wool Active szett női alsónemű-17%
32 090 Ft 26 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sensor Merino Wool Active női alsónemű kiváló minőségű Merino gyapjúból, amely kellemes a testhez simulva és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. A csomag 2 db-ot tartalmaz – feketét és rózsaszínt

Sensor Motion hosszú ujjú cipzáras férfi póló
14 890 Ft 13 790 Ft

Akció

Sensor Motion férfi cipzáras póló nagyon funkcionális Pulsar poliészter mikroszálakból készült, amelyek gyorsan vezetik el a nedvességet a testtől és nagyon gyorsan száradnak. Továbbá nagy rugalmasság, tartósság és puhaság jellemzi, így a póló ideális sportoláshoz vagy más aerob tevékenységhez.

Sensor Motion hosszú ujjú cipzáras női póló
14 890 Ft 13 790 Ft

Akció

Sensor Motion cipzáras póló nagyon funkcionális Pulsar poliészter mikroszálakból készült, amelyek gyorsan vezetik el a nedvességet a testtől és nagyon gyorsan száradnak. Továbbá nagy rugalmasság, tartósság és puhaság jellemzi, így a póló ideális sportoláshoz vagy más aerob tevékenységhez.

Devold Expedition Man Shirt (GO 155 224 B)
28 990 Ft 25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Devold Expedition Woman Shirt (GO 155 224 B) hosszú ujjú póló 100% merino gyapjúból, ami nemcsak tökéletes az extrém hideg időjárásba, hanem ráadásul még divatos is.

Devold Liadalsnipa Woman Long Johns (GO 305 110 A)
34 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Devold Liadalsnipa Woman Long Johns (GO 305 110 A)** női nadrág 100 % merinoból az extrém időjárásba. Kétrétegű szerkezete van, miközben a belső réteg elsődleges feladata a nedvesség **gyors elvezetése a testfelületről a második rétegbe, ahonnan elpárolog.

Devold Liadalsnipa Woman Shirt (GO 305 226 A)
34 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Női univerzális póló Devold Liadalsnipa Woman Shirt (GO 305 226 A) hosszú ujjakkal, 100% merino szélsőséges körülmények közé. A póló tökéletes szabadidőre, vagy mint alsónemű, amely szigetel.

Devold Alnes Woman Long Johns (GO 282 110 A)
31 990 Ft 27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Női nadrág Devold Alnes Woman Long Johns (GO 282 110 A). A Devold Signature sorozatot magasfokú hőszigetelés és univerzális felhasználhatóság jellemzi. 100 % Merino gyapjú.

Devold Alnes Woman Shirt (GO 282 226 A)
31 990 Ft 27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Női hosszú ujjú póló Devold Alnes Woman Shirt (GO 282 226 A). A Devold Signature sorozatot magasfokú hőszigetelés és univerzális felhasználhatóság jellemzi. 100 % Merino gyapjú.

Devold Expedition Man Hoodie (GO 155 304 B)
34 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Nagyon meleg férfi gyapjú póló kapucnival Devold Expedition Man Hoodie (GO 155 304 B). A póló alkalmas alaprétegnek extrém körülmények közé. Kétrétegű szerkezete van, miközben a belső réteg elsődleges feladata a nedvesség gyors elvezetése a testfelületről a második rétegbe, ahonnan elpárolog.

Devold Expedition Man Zip Neck (GO 155 240 B)
31 990 Ft 27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Devold Expedition Man Zip Neck (GO 155 240 B) férfi garbó 100 % merino gyapjúból az extrém időjárásba. Rövid cipzár a könnyű szellőzés érdekében Kétrétegű szerkezete van, miközben a belső réteg elsődleges feladata a nedvesség gyors elvezetése a testfelületről.

Devold Islender Man Shirt (GO 281 224 A)
30 990 Ft 27 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Hosszú ujjú férfi póló Devold Islender Man Shirt (GO 281 224 A). A Devold Signature sorozatot magasfokú hőszigetelés és univerzális felhasználhatóság jellemzi. 100 % Merino gyapjú.

Devold Wool Mesh Man Shirt (GO 151 224 A)
29 490 Ft 25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Hosszú ujjú férfi póló Devold Wool Mesh Man Shirt (GO 151 224 A), ami 100 % merinó gyapjúból készült. A hosszabb hátrész védi a derekat. A Devold WOOL MESH sportos alapréteg modelljei gyorsan és megbízhatóan vezetik el a nedvességet a testfelületről, a lehető legnagyobb mértékben tarják meg a hőt, valamint légáteresztő képességükkel is kitűnnek.

Devold Hiking Man T-Shirt-16%

Devold Hiking Man T-Shirt

Értékelés: 5
22 070 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Devold Hiking Man T-Shirt egy férfi rövid ujjú póló puha merino gyapjúból. A könnyű és lélegző szövet aktívan részt vesz a hőszabályozásban, az aktív téli és nyári napokra is.

Devold Breeze Woman Shirt

Devold Breeze Woman Shirt

Értékelés: 5
25 750 Ft 24 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Devold Breeze Woman Shirt egy női termo póló, ami egész éves használatra alkalmas. Egy könnyű pólóról van szó, ami melegben hűt és a téli hidegben pedig melegen tart.

Devold Breeze Woman T-Shirt-16%
22 070 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Devold Breeze Woman T-Shirt egy női rövid ujjú póló puha merino gyapjúból. A könnyű és lélegző szövet aktívan részt vesz a hőszabályozásban, az aktív és a pihenéssel töltött napokra is kiváló.

Devold Original Man Tee-16%
23 296 Ft 19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Devold Original Man Tee rövid ujjú férfi póló kényelmes, laza szabású és elegáns, merino gyapjúból készült mindennapos hordáshoz.

Kari Traa Var-34%
9 790 Ft 6 390 Ft

Akció

Kari Traa Var női sportmelltartó alacsony támasszal, könnyebb fizikai terheléshez. A széles alsó szegély jól tart, az állítható pántok pedig lehetővé teszik a melltartó pontos méretre szabását. A melltartó kiválóan vezeti el az izzadságot és gyorsan száradó anyagból készül.

Kari Traa Trud-36%
12 190 Ft 7 690 Ft

Akció

Női Kari Traa Trud sportmelltartó kapocs nélkül, ideális bármilyen sporttevékenységhez, még a legmegerőltetőbbekhez is. Erős de sztreccs anyag, közepes erősítésű. Azoknak a nőknek, akik értékelik az egyszerűséget, nincs szükségük speciális szabásra és megerősített kosarakra. Hátrészén keresztezett vállpántok racer back stílusban.

Kari Traa Ness-33%
13 390 Ft 8 890 Ft

Akció

Kari Traa Ness női melltartó. Ha számodra nem szükséges a maximális tartás és jobban szereted a szabadságot, akkor a Ness számodra lett tervezve. Varratok nélküli és kellemes melltartó, amit minden nap és sportolás közben is használhatsz. Értékelni fogod több napos kirándulásokkor a hegyekben vagy a természetben.

Kari Traa Meteor H/Z-35%
15 890 Ft 10 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női funkcionális póló magasított nyakkal, tökéletes technikai alapréteg. Technikai anyag biztosítja a testnedvesség testtől való elvezetését, hogy egész nap frissnek érezhesd magad.

Sensor Active női rövidujjú póló
6 190 Ft 5 690 Ft

Akció

Sokoldalú sport fehérnemű Sensor Active női rövidujjú póló az egész éves használatra. Az anyag nagyon kellemes tapintású és kényelmes érintésre és köszönhetően a felépítésének magas rugalmasságot biztosít és rendkívül kopásálló.

Sensor Stella rövidnadrág
5 090 Ft 4 590 Ft

Akció

Sensor Stella női nadrág funkcionális anyagból készült. Az anatómiai szabás és a lapos varratok magas szintű kényelmet biztosítanak. Ennek köszönhetően széleskörű sorttevékenységhez és szabadidős viseletre egyaránt megfelelő.

Sensor Coolmax Fresh PT GPS rövid ujjú férfi póló
9 890 Ft 9 190 Ft

Akció

Sensor Coolmax Fresh eredeti nyomtatott mintával ellátott férfi póló mindenekelőtt meleg időbe és beltéri sportokhoz alkalmas. Mozgásszabadságot biztosít az anatómiai szabásnak köszönhetően, amely pontosan a test arányaihoz igazodik. A póló anyaga ezüstionokkal ellátott, amelyek ellenállnak a kellemetlen szagok kialakulásának.

Sensor Merino Wool Active férfi rövidnadrág
9 390 Ft 9 190 Ft

Akció

Sensor Merino Wool Active férfi boxer kiváló minőségű Merinó gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint ellenáll a kellemetlen szagok kialakulásának.