Gourmet Perle multipack 12(4×85g) - halas duó 3+1 ingyen

Gourmet Perle multipack 12(4×85g) - halas duó 3+1 ingyen

Száma: 571701
GOURMET PERLE mix tasakok – halas duó 48×85g. További információ
8 290 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 571701

Leírás

Ízletes húsfalatok tasakban macskáknak.

A csomag tartalma:

  • Tengeri halak
  • Tonhallal
  • Lazaccal
  • Tőkehallal

Etetési utasítások:

  • Felnőtt macskákat (4 kg) etess 3–4 tasakkal naponta, legkevesebb két egyedülálló adagban (porcióban). A vemhes és a szoptató macskákat szükségleteik szerint etesd. Szobahőmérsékleten etessen. Friss és tiszta víz mindig álljon rendelkezésre.

Tasak tartalma:

  • Hús és állati eredetű melléktermék, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és haltermékek (tengeri halak 4%, tonhal 4%), ásványi anyagok, cukor. Hús és állati eredetű melléktermék, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és haltermékek (lazac 4%, fehér húsú halak 4%), ásványi anyagok, cukrok. Hús és állati eredetű melléktermék, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és haltermékek (ebből lazac 4%, fekete tőkehal 4%), ásványi anyagok, cukrok. – Hús és állati eredetű melléktermékek, növényi eredetű fehérje kivonatok, hal és haltermékek (szardínia 4%, tonhal 4%), ásványi anyagok, cukor.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.