Gorenje NRM8181MX

Gorenje NRM8181MX

Száma: 1415511
Amerikai hűtőszekrény A+ energiaosztályban és rozsdamentes acél kivitelben, 394 l teljes űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Gorenje NRM8181MX Total No Frost fagymentes technológiával és MultiFlow szellőzőrendszerrel rendelkezik, amelyek egyenletesen osztják el a levegőt a hűtési térben. További információ
213 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1415511

Leírás

A Gorenje NRM8181MX főbb jellemzői

  • Nagy térfogat
  • MultiFlow 360° szellőzőrendszer
  • NoFrostPlus fagymentes rendszer
  • Beltéri kivehető jégkészítő
Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX

Praktikus és tágas hűtőszekrény

A hűtőszekrény beltere elegendő helyet kínál több élelmiszer számára, így megkímélhet a gyakori vásárlásoktól. Az élelmiszereket könnyen elrendezheted az üvegpolcokon, nagy fiókokban vagy az ajtó belsejében lévő edényekben

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX nagy térfogat

Ideális környezet minden polcon

MultiFlow 360° szellőzőrendszer egyenletes levegőeloszlást biztosít a hűtési térben. Ez biztosítja az optimális légáramlást és az általad tárolásra kerülő élelmiszerek legjobb tárolási körülményeit. 

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX MultiFlow 360°

Idegesítő manuális leolvasztás nélkül

A hűtőszekrény hűtőrendszere az egyik legjobb a piacon. A fagyasztórekeszben található, megakadályozza a jég és jegesedés felhalmozódását és alacsony energiafogyasztást biztosít. Optimálisan kihasználhatod a tér kapacitását anélkül, hogy ki kellene olvasztani és meg kellene tisztítani a belső teret. 

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX NoFrostPlus

Legyen mindig jég a kezednél

TwistIce kivehető beltéri jégkészítő garantálja, hogy mindig elegendő mennyiségű jég lesz a kezednél. Csak egyszerűen fordítsd el a gombot, és élvezheted a hideg italt. A jég készítés most még könnyebb, és a házi hűtött italok elkészítése pedig kényelmesebb.

 Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX TwistIce

Gyors és hatékony hűtés

Az intenzív hűtési funkció a hűtőszekrény hőmérsékletét 3 °C-ra csökkenti, ami majdnem a fele a hőmérsékletnek a hagyományos eljárásokhoz képest. A hűtőszekrény térfogatával kombinálva ez a hőmérséklet ideális az élelmiszerek gyors hűtésére nagy vásárlások esetén. A funkció 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol és a hőmérséklet visszatér az alapértelmezett értékre.

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX SuperCool

Nagy mennyiségű étel gyors fagyasztása

Már nem okoz gondot a nagyobb mennyiségű élelmiszer fagyasztása, miközben a minősége megmarad. A FastFreeze funkció 24 °C hőmérsékleten lefagyasztja az élelmiszereket, ezáltal megőrizve a hasznos anyagokat. A funkció kb. 26 óra elteltével automatikusan kikapcsol, és a fagyasztótér hőmérséklete visszatér az alapértelmezett értékre. 

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRM8181MX FastFreeze

Gorenje NRM8181MX LED világítás

LED világítás

ALED-es világítás a hűtőszekrényekben kiváló és nagyon hatékony. Ez a világítás hosszabb élettartammal rendelkezik és energiatakarékosabb, mint a hagyományos izzók.

Gorenje NRM8181MX CrispZone

CrispZone fiók

CrispZone fiók HumidityControl szabályzással az egyik legnagyobb fiók a zöldségek és gyümölcsök tárolására a piacon. A fiók meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét az alacsony hőmérséklet és páratartalom szabályzásnak köszönhetően.

Gorenje NRM8181MX FreshZone

FreshZone fiók

A hűtőszekrényben a legalacsonyabb hőmérsékletű FreshZone fiók tökéletes hús, hal, gyümölcs és zöldség tárolására. A funkció sokkal hosszabb ideig segít megőrizni az ételek frissességét, illatát, színét és ízét.

Tulajdonságok

  • LED kijelző
  • Nyitott ajtó hangjelzés
  • MultiFlow hűtés
  • Total No Frost fagymentes technológia
  • Twist jégkészítő – nem igényel vízcsatlakozást
  • Gyors hűtés SuperCool
  • Gyorsfagyasztás
  • LED világítás

    Belső felszereltség

    • 4 üvegpolc a hűtőszekrényben
    • Nagyméretű CrispZone zöldségfiók HumidityControl páratartalom-szabályozással
    • FreshZone fiók
    • 6 rekesz a fagyasztóban
    • Hús tartály

    Műszaki adatok

    Energiaosztály A+
    Energiafogyasztás 1,05 kWh/nap
    Teljes nettó űrtartalom 394 l
    Hűtőszekrény űrtartalma 265 l
    Fagyasztó űrtartalma 129 l
    Zajszint 42 dB
    Fagyasztási osztály ****
    Tárolási idő áramszünet esetén 10 óra
    Magasság 181,6 cm
    Szélesség 79 cm
    Mélység 64,3 cm

    Hivatkozások


    A felhasznált fotók illusztrációs jellegűek lehetnek.

    * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.