Hisense RF540N4WI1

Hisense RF540N4WI1

Száma: 2788845
Akció
Amerikai hűtőszekrény F energiaosztályban és rozsdamentes acél kivitelben, 480 l teljes űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Hisense RF540N4WI1 LED kijelzővel, inverter kompresszorral és Total NoFrost fagymentes technológiával rendelkezik. További információ
473 990 Ft
Termék ára
426 590 Ft
-10%
Forgalmazó: MALL
Az akció 2023.2.05-ig, vagy a készlet erejéig érvényes

Raktáron 5-nél több db

2023.2.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2788845

Leírás

A Hisense RF540N4WI1 fő tulajdonságai

 • No Frost technológia
 • Multi 3D Air Flow funkció
 • Holiday funkció
 • Inverteres kompresszor
Hisense RF540N4WI1

Hely mindenre

FrenchDoor kombinált hűtőszekrény ötvözi a modern dizájnt az erőteljes technológiával. A tágas belső tér könnyen hozzáférhető és jól szervezett tárolást kínál minden élelmiszertípus számára. A nagyobb hely mennyiségnek köszönhetően kevesebb bevásárlási idő szükséges, és a tárolt élelmiszerek jobb áttekintésének köszönhetően elősegíti a pazarlás csökkentését. 

Hisense RF540N4WI1 4 ajtós

Total No Frost felfagyást gátló rendszer

A piac egyik legjobb hűtőrendszere Total NoFrost funkcióval, amely megakadályozza a jég és jegesedés felhalmozódását az alacsony energiafogyasztás érdekében. Optimálisan kihasználhatod a tér kapacitását anélkül, hogy le kellene olvasztanod és meg kellene tisztítanod a belső teret. A csomagolás vagy a fagyasztott étel darabjai nem tapadnak össze, és a fagyasztóban a hely tiszta és rendezett marad. 

Hisense RF540N4WI1 total no frost

Hisense RF540N4WI1 multiair flow

Inverteres kompresszor

Az inverteres kompresszorok csendesebbek, tartósabbak és kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos kompresszorok. Alkalmazkodik a hűtőszekrény belsejében bekövetkező hőmérséklet-változásokhoz, és kevesebb hőmérséklet ingadozást biztosít az élelmiszerek tárolási körülményeinek javítása érdekében.

Hisense RF540N4WI1 my fresh choice

Multi 3D AirFlow

A hideg levegő egyenletes eloszlásának köszönhetően, amelyet a Multi AirFlow rendszer lehetővé tett, az optimális hőmérséklete folyamatosan fenn van tartva a fagyasztóban és a hűtőszekrényben.

Hisense RF540N4WI1

Elektronikus vezérlés

Az elektronikus vezérlés és a tiszta LED-kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet-beállítások azonnali vezérlését. Az olyan funkciók, mint a gyorsfagyasztás és az üdülési mód, egyetlen érintéssel bekapcsolhatók.


Hisense RF540N4WI1

Gyors lehűtés

Ez a funkció azonnal csökkenti a hűtőszekrény belső hőmérsékletét +2 ° C-ra 6 órán keresztül. Ennek köszönhetően az újonnan behelyezett élelmiszer megőrzi frissességét, színét és vitaminjait.

Hisense RF540N4WI1

Holiday funkció

Ha hosszabb útra indulsz otthonától távolra, használd a Holiday funkciót, amely jelentős energiát takarít meg. A funkció a hűtőszekrényt 15 °C-ra, a fagyasztót –18 °C-ra állítja.

Hisense RF540N4WI1

LED világítás

A hűtőszekrény kiváló minőségű LED-világítással van felszerelve, amelynek élettartama akár 30-szor is hosszabb, mint a hagyományos izzóké. Ezenkívül energiát takarít meg.

Hisense RF540N4WI1

Polc az ajtóban

A hűtőszekrény ajtaja rengeteg tárhelyet kínál a legnagyobb üveg vagy műanyag palackok számára. A speciális tartók gondoskodnak arról, hogy az üvegek mindig a helyükön maradjanak az ajtó kinyitásakor és bezárásakor, ezáltal megakadályozva azok kidőlését vagy sérülését.


Hisense RF540N4WI1

Integrált fogantyú

A stílusos rejtett fogantyú kiálló elemek nélkül van beépítve az ajtóba, hogy karcsú, modern megjelenést biztosítson, amely bármilyen konyhába illik majd. Az egyszerű dizájn biztosítja az egyszerű tisztítást.

Hisense RF540N4WI1

Fagyasztó fiókok

A méretes fagyasztó fiókok teleszkópos csúszkákkal lehetővé teszik azok egyszerű eltávolítását és a működtetést, még teljesen megrakott állapotban is. A hűtőszekrény beltere elegendő helyet kínál több élelmiszer számára, így megkímélhet a gyakori vásárlásoktól.

Hisense RF540N4WI1

Fém MutliFlow panel

Az innovatív Multiflow hűtés több szellőzővel rendelkezik, amelyek egyenletesen osztják el a hideg levegőt a hűtőszekrény minden sarkába. Ezenkívül a hűtőszekrény hátsó fala fémből készül, ami biztosítja a hideg levegő egyenletes elosztását és hatékonyabb felhalmozódását.

Hisense RF540N4WI1

Alacsony hőmérsékletű rekesz

A széles, alacsony hőmérsékletű fiók elegendő helyet biztosít még nagy tálcák vagy alátétek tárolásához is. Az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően meghosszabbítja az ízletes ételek frissességét, és megőrzi azok természetes zamatosságát és tápanyag tartalmát.


Hisense RF540N4WI1

My Fresh Choice

A My Fresh Choice fiók lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását a - 20 ℃ és +5 ℃ között. Meg teremtheted a tökéletes környezetet az aktuális igényeidnek megfelelően, és emellett hatékonyan növelheted a kívánt étel vagy ital frissességét, minőségét és ízét.

Hisense RF540N4WI1

Krómozott rekesz borok számára

Állítsd be a kívánt hőmérsékletet a My Fresh Choice fiókban, és hűtsd le kedvenc pezsgőd vagy borod az ideális hőmérsékletre. Krómozott üvegtartó biztosítja a palackok stabilitását a fiókban. A fiók lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását a – 20 ℃ és +5 ℃ között.

Hisense RF540N4WI1

Páratartalom-szabályozás

Két külön fiók a zöldségek és gyümölcsök számára a csúszkával lehetővé teszi a tökéletes páratartalom gyors és könnyű beállítását, hogy az ételek hosszú ideig frissek és élettel telik legyenek.

Hisense RF540N4WI1

Vízadagoló

Az elegáns víz adagoló be van építve a hűtőszekrény lapos ajtajába. Egyszerűen önts friss vizet a víztartályba, és bármikor fogyaszd tökéletesen hűtött állapotban. A víztartály térfogata 3,5 l.

Tulajdonságok

 • Amerikai négyajtós hűtőszekrény rozsdamentes acél dizájnban
 • Elektronikus vezérlés
 • LED kijelző
 • Nyitott ajtó hangjelzés
 • Digitális hőmérsékletjelző hűtőszekrényhez és fagyasztóhoz
 • Total No Frost fagymentes technológia
 • Légkeringés Multiairflow
 • Gyorshűtés funkció
 • Gyorsfagyasztás funkció
 • Inverteres kompresszor
 • Gazdaságos LED világítás

Belső felszerelés

 • 3 üvegpolc a hűtőszekrényben
 • 6 rekesz az ajtóban
 • 2 XL fiók gyümölcsre és zöldségre
 • Bortároló polc
 • Tojástartó
 • 2 fiók a fagyasztóban
 • Jégkészítő

Műszaki paraméterek

Energiaosztály F
Energiafogyasztás energia 388 kWh/év
Teljes felhasználható űrtartalom 480 l
A hűtőszekrény űrtartalma 302 l
A fagyasztó űrtartalma 178 l
Zajszint 40 dB
Fagyasztási osztály ****
Tárolási idő meghibásodás esetén 24 ó
Magasság 181 cm
Szélessége 79,4 cm
Mélysége 70 cm

Hivatkozások


*A felhasznált képek csupán illusztratív jellegűek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.