Wallmuralia.hu Szögletes fali üvegóra Köd az erdőben 30x30 cm

Wallmuralia.hu Szögletes fali üvegóra Köd az erdőben 30x30 cm

Száma: 14599000
Közvetlenül partnerünktől
Köd az erdőben fali óra a falunk változatosabbá tételének egy érdekes módja. Ez a kivételes motívum vonzza a figyelmet, érdeklődést kelt és a helyiségnek kivételes jelleget kölcsönöz. Köd az erdőben nyomtatott üvegóra összeköti a modern designt és a fali… További információ
13 600 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.6.12 - 2023.6.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 14599000

Leírás

Köd az erdőben fali óra a falunk változatosabbá tételének egy érdekes módja. Ez a kivételes motívum vonzza a figyelmet, érdeklődést kelt és a helyiségnek kivételes jelleget kölcsönöz. Köd az erdőben nyomtatott üvegóra összeköti a modern designt és a fali dekorációt mindennapi hasznossággal.Ajánljuk a Köd az erdőben üvegórát. Függetlenül attól, milyen stílusban be van rendezve a szobája és milyen a rendeltetése, biztosan ideálisan illeszkedik hozzá.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.