Android multimédia center

-17%
Google Chromecast 4 Google TV
51x

Google Chromecast 4 Google TV

36 990 Ft
30 490 Ft
Ingyen szállítás

Készüljön fel a hatalmas mennyiségű tévés szórakozásra, amelyet rendelkezésére bocsát a multimédia központ Google Chromecast 4, Chromecast TV-vel csatlakoztatható a TV-hez HDMI-n keresztül. A készülék támogatja a 4K HDR 60 képkocka / mp sebességet, és kompatibilis a Dolby Vision, HDR10 és HDR10 + videó formátumokkal a lehető legjobb képminőség érdekében. Természetesen Wi-Fi-vel és Bluetooth-tal is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Evolveo Multimedia Stick Y2
5x

Evolveo Multimedia Stick Y2

23 490 Ft
Ingyen szállítás

A régi tévét gyorsan okossá varázsolhatod – multimédia központ Evolveo MultiMedia Stick Y2 4K UltraHD videó támogatással kapu a streaming világába. Élvezd teljes mértékben a Netflix, Spotify és egyéb szolgáltatásokat. 4 magos 64 bites processzorral működik, és 2 GB RAM-ot és 8 GB belső tárhelyet kínál. Két sávos WiFi és Bluetooth 4.2 is rendelkezésre áll.

Forgalmazó: MALL
-23%
Xiaomi Mi TV Stick EU
84x

Xiaomi Mi TV Stick EU

19 550 Ft
14 990 Ft

Minden TV-rajongó élvezheti az okos hordozható vezérlő, a Xiaomi Mi TV Stick beépített Chromecast és hangvezérlés támogatását a Google Assistant segítségével. Nem hiányzik belőle a Bluetooth 4.2 technológia, WiFi, az előre telepített Netflix és Prime, valamint a Dolby és DTS formátumok dekódolásának lehetősége.

Több info
Forgalmazó: MALL