Apple AirPods töltő tokkal MV7N2ZM (2019)
53 490 Ft

Vezeték nélküli töltőtok, minden AirPod generációhoz, tölthető vezeték nélküli töltőpaddal vagy Lightning csatlakozóval, Apple design, LED kijelző, méretek 44,3 × 21,3 × 53,5 mm, súly 40 g, fehér szín.

Apple AirPods Pro MWP22ZM/A vezeték nélküli töltőtokkal
83 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató töltőbölcsővel ellátva, amely akár 6 töltéssel is megbirkózik. Az Apple AirPods Pro MWP22ZM/A egy feltöltéssel akár 3,5 óra telefonbeszélgetést illetve 4,5 óra zenehallgatást bír ki. A beépített mikrofon sem hiányzik róla. A töltőtok támogatja a vezeték nélküli Qi töltési technológiát.

Apple EarPods Lightning konnektorral (MMTN2ZM/A) bulk csomagolás
8 490 Ft 7 490 Ft

Fülhallgatók Lightning konnektorral az emberi fül geometriája szerint megtervezve, ennek köszönhetően kényelmes viselet az emberek többsége számára. A fülhallgató váltói mély és gazdag basszus hangzást biztosítanak, valamint minimalizálják a hangveszteséget, beépített mikrofonos vezérlője lehetővé teszi a hangerősség beállítását, a zene lejátszás vezérlését vagy a hívásfogadás és befejezést.

Apple AirPods vezeték nélküli töltőtokkal MRXJ2ZM/A (2019)
70 990 Ft

A vezeték nélküli Apple AirPods fülhallgató az utolsó verzióval ellentétben akár 2× gyorsabb átváltás biztosít az aktív eszközök között, 1,5× gyorsabb telefonbeszélgetés kapcsolatot, akár 30 százalékkal alacsonyabb latencia a játékok játszásánál, és akár 5 óra zenehallgatást bír ki. Gazdag, magas minőségű és autentikus hangzás és hang. Automatikusan bekapcsol és automatikusan csatlakozik. Könnyű beállítás minden Apple eszköz számára, egyszerű átváltás. Gyors hozzáférés a Sirihez, lejátszás bekapcsolása vagy zeneszámok átváltása dupla rákattintással. Gyors feltöltés a tokban, amely vezeték nélküli Qi töltő alátéttel, vagy Lightning konnektorral tölthető.

Apple AirPods Max

Apple AirPods Max

Értékelés: 5
234 990 Ft

Újdonság

Isten a fejhallgatók között – az Apple AirPods Max vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató egyértelműen az, ANC technológiával az aktív környezeti zajcsökkentéshez, Áttetsző móddal, adaptív hangszínszabályzóval és térhatású hanggal rendelkezik. 40 mm-es dinamikus meghajtókkal van felszerelve, kettős neodímium mágnessel, támogatja a hangvezérlést, hands-free funkcióval rendelkezik és 20 órán keresztül játszik egy feltöltéssel.

Apple EarPods with Remote and Mic (md827zm/b)-18%
11 990 Ft 9 790 Ft

Az EarPods with Remote and Mic egy távvezérlővel és mikrofonnal felszerelt Apple fülhallgató, melyet úgy terveztek, hogy kényelmesen és stabilan illeszkedjen a fülbe. A tökéletes hangminőségének köszönhetően, a méregdrága csúcsminőségű fejhallgatók hangzásával is felveszi a versenyt. A továbbfejlesztett távvezérlővel egyszerűen beállítható a hang, vezérelhető a zene- és videolejátszás, valamint felvehetjük és letehetjük az iPhone-on érkező telefonhívásokat is.