Alcina Pleť AC Azalee krém (Facial Cream) 50 ml

Márka: Alcina Katalógus száma: 100002596386

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.05.10. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Alcina Pleť AC Azalee krém (Facial Cream) 50 ml

Pleť AC Azalee krém napi hidratáló létrehozott sajátos szükségleteit a száraz bőr és citilivé. A linolsav megerősíti a bőrhatást. Ez a gondoskodás a megfelelő zsír- és nedvességmérlegben megakadályozza a bőr szárazságát és biztosítja annak állandó puhaságát. További információ

5170

Érvényes:

5 170 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 5 740 Ft, Megtakarítás: 570 Ft (9 %)

Katalógus száma: 100002596386

Leírás

Termékleírás

Pleť AC Azalee krém napi hidratáló létrehozott sajátos szükségleteit a száraz bőr és citilivé. A linolsav megerősíti a bőrhatást. Ez a gondoskodás a megfelelő zsír- és nedvességmérlegben megakadályozza a bőr szárazságát és biztosítja annak állandó puhaságát.

Jellemzők:

  • hidratálja a száraz bőrt,
  • erősíti a bőr akadályt,
  • megakadályozza a szárítást,
  • ez biztosítja a bőr lágyságát.
Hogyan kell használni:

Töltse fel a reggelet a megtisztított bőrre.

összetétel: Aqua, izopropil-mirisztát, ceresin; , Bht, benzil-szalicilát, alfa-izometil-ionon, Linalool, limonén, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, hexil-cinnamál, citronellol, benzil-benzoát, Geraniol.

Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.