Avon Éjszakai krém Anew Platinum 50 ml

Márka: Avon Katalógus száma: 100003104046

Közvetlenül partnerünktől

Avon Éjszakai krém Anew Platinum 50 ml

Selymes, sima éjszakai krém, Anew Platinum, Paxillium technológiával. Csökkenti a mély ráncok és a tompa bőr láthatóságát. Ez az éjszakai krém Paxillinnel, egy kulcsfontosságú fehérjével gazdagodik a fiatal sejtforma fenntartásához. E védelem hiánya a bőr fokozatosan látható öregedéséhez vezet. További információ

3450

3 450 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003104046

Leírás

Termékleírás

Selymes, sima éjszakai krém, Anew Platinum, Paxillium technológiával. Csökkenti a mély ráncok és a tompa bőr láthatóságát. Ez az éjszakai krém Paxillinnel, egy kulcsfontosságú fehérjével gazdagodik a fiatal sejtforma fenntartásához. E védelem hiánya a bőr fokozatosan látható öregedéséhez vezet.

A krém további szérummal gazdagodik, amely elősegíti a kollagén és a hialuronsav képződését. A fogyasztói tesztek bizonyítottan segítenek a fiatalos kontúrok helyreállításában, a mély ráncok megjelenésének csökkentésében és a bőr láthatóan erősítésében. A krém alkalmas nők 55 +.

Aktív anyagok:

  • paxillin

Jellemzők:

  • erősíti az arc kontúrokat,
  • simítja a ráncokat,
  • csökkenti a bőr színtelenségeit, t
  • regenerálja és hidratálja a bőrt,
  • a bőr selymesen puha marad.
Hogyan kell használni:

Minden éjszaka használjon tisztított bőrt.

spotlámpák:

A jobb eredmény érdekében használja az Anew Platinum SPF 25 napkrém .


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.