Dermacol BT Cell intenzív lifting maszk 2 x 8 g-29%
650 Ft

460 Ft

Akció

Kiváló egyetlen maszk egy egyedülálló intenzív ránctalanító komplex, amely hasonló hatással botulinum toxin injekció formájában. Öt perc múlva alkalmazása vezet egyenlőtlenség és simító finom vonalak. Ez a hatás tart legfeljebb négy órán belül. Alkalmas minden bőrtípusra alkalmas 30 év.


Alcina (Herbal Mask) 50 ml
4 370 Ft

Az Alcina gyógynövényes maszk az olajos és vegyes bőr különleges igényeihez készült, amelyekhez hordozza és tisztítja. A felesleges faggyút a bőrére bocsátja, használat után az arc tisztább lesz, és vonzó a vonzó. Hatóanyagok:

kaolin, zsálya, levendula, glycyrrhetinsav. .


Alcina (Soothing Mask) 50 ml
5 170 Ft

Alcina nyugtató arcmasszája érzékeny bőrre van tervezve, amely azonnal megnyugtatja és javítja állapotát. Az eredmények közvetlenül a használat után láthatók! J ideális megoldás az érzékeny bőrre, mely hajlamos a bőrpírra.


Bioderma Hydrabio Masque arcmaszk (Moisturising Mask) 75 ml
4 630 Ft

Arcpakolás maszk Hydrabio időszakokban erős dehidratáció forrás mély és elhúzódó páratartalom és a bőr visszatér a harmónia, lágyság, rugalmasság és fényét. Ajánlott érzékeny, dehidratált és fáradt bőrt. Ez jól tolerálható. Friss illatú.


Clinique Pep Start (Double Bubble Purifying Mask) 50 ml
7 690 Ft

Cleanser Pep Start Clinique egy luxus arc bőrápoló termék, amely hatékony buborékokkal dolgozik. Ez a gél maszk tökéletesen megtisztítja a bőrt, felfrissíti és eltávolítja a nem kívánt piszkot és a sminkeket. Készítse elő a sminket és hagyja frissen és puha formában!.