Shiseido Waso élénkítő éjszakai maszk (Beauty Sleeping Mask) 80 ml
16 910 Ft 12 230 Ft

Shiseido Waso Night Shadow maszk az összes bőrtípus regenerálására készült. Ez növeli a bőr táplálkozását, hidratálását és vitalitását. Világossá teszi a bőrt, és nyugodt és élettel teli. Dermatológiailag tesztelt, parabénmentes és nem comedogén – nem pórusok.

Nivea Intenzív energetizáló 7 napos kezelés Q10 Energia 7 x 1 ml
5 830 Ft 4 410 Ft

A Q10 koenzimnek és a vitaminok kombinációjának köszönhetően szilárd és friss bőrt eredményez. A fáradtság nagyon gyorsan befolyásolja bőrünket. Finom vonalak, karikák a szem alatt, halvány színek. Ezek mind a fáradtság jelei, amelyekben a 7 napos Q10 kezelés segít.

Alcina 5 perc maszk a friss bõrhöz ( Minute Mask) 50 ml
6 120 Ft 4 570 Ft

A friss bőr 5 perces maszkja minden bőrtípusra tervezett, beleértve a száraz és érzékenyeket. Javítja a bőr megjelenését, friss, simább és élethűbb marad. Hatóanyagok:

vörösbor kivonat. .

Alcina Nyugtató arcápoló maszk (Soothing Mask) 50 ml
5 690 Ft 4 620 Ft

Alcina nyugtató arcmasszája érzékeny bőrre van tervezve, amely azonnal megnyugtatja és javítja állapotát. Az eredmények közvetlenül a használat után láthatók! J ideális megoldás az érzékeny bőrre, mely hajlamos a bőrpírra.

Aloe Vera hidratáló arcmaszk 75 ml
7 010 Ft

Nagyon gyorsan, frissítő és kellemesen hűvös. Mindössze három perc alatt ad a bőre, amire szüksége van a forró napokon: frissítő, vitalitás, és akár 95% -kal több hidratálás!.

Aveda Botanical Kinetics (Intense Hydrating Masque) 125 ml
12 330 Ft

Botanical Kinetics intenzív hidratáló maszk hidratálja a bőrt, hűvös, nyugtató, szárazságmentességet biztosítva. Olajmentes, frissíti és megnyugtatja a bőrt. A bőr puha, sima és egészséges megjelenést mutat.

Aveda Hidratáló éjszakai maszk Tulasara (Wedding Masque) 50 ml
27 210 Ft 25 760 Ft

A Tulasara hidratáló éjszakai maszkot minden bőrtípusra tervezték. Ez a maszk láthatóan átalakítja a bőrt alvás közben – fényesebbé teszi, táplálja a száraz bőrt, és rendszeres használat esetén a bőrt feszesebbé és lágyabbá teszi.

Babor Skinovage (Calming Bio-Cellulose Mask) 5 db-15%
14 610 Ft 12 410 Ft

Akció

A Skinovage nyugtató maszk az érzékeny bőrre vonatkozó heti, exkluzív gondozásra készült. Az erjesztett kókuszlé (biocellulóz) alapján azonnal és tartósan hidratálja a bőrt, és segít megnyugtatni az érzékeny bőrt.

Babor Vitalizáló arcpakolás fáradt bőrre Skinovage (Vitalizing Mask) 50 ml
11 370 Ft

Revitalizáló arcmaszk fáradt bőrre Skinovage speciálisan erre újraindult fáradt bőrt. A maszk élénkíti, regenerálja és megvédi a bőrt a stressztől és a negatív környezeti hatásoktól (UV fény, kék fény, légszennyezés). Ez a bőr elveszett rugalmasságát, vitalitását és erejét adja.

Bioderma Hydrabio Masque arcmaszk (Moisturising Mask) 75 ml
5 830 Ft 4 380 Ft

Arcpakolás maszk Hydrabio időszakokban erős dehidratáció forrás mély és elhúzódó páratartalom és a bőr visszatér a harmónia, lágyság, rugalmasság és fényét. Ajánlott érzékeny, dehidratált és fáradt bőrt. Ez jól tolerálható. Friss illatú.

Biotherm Life Plankton hidratáló maszk (Essence In Mask) 6 x 27 g
14 140 Ft 12 830 Ft

Life Plankton Biotherm nyugtató hidratáló maszk minden bőrtípusra. Visszaállítja a bőr vitalitását és egészséges megjelenését, törődik a bőrrel és intenzíven hidratálja és táplálja. Ez sima és rugalmas. Egyedülálló biológiailag lebomló szerves pamutból készül.

Biotherm Nyugtató és regeneráló maszk Life Plankton (Mask) 75 ml
15 320 Ft

Biotherm Life Plankton nyugtató és regeneráló maszk minden bőrtípusra tervezve. Élénk és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek, intenzíven hidratálja és táplálja. Ez biztosítja a simaságot és rugalmasságot. Kezelje a bőrt a megfelelő regenerációval és gondoskodással az Life Plankton maszkkal.

Caudalie Hidratáló maszk minden típusú hidratáló maszkhoz 75ml
7 930 Ft

Hidratáló maszk minden bőrtípusra A hidratáló maszk csökkenti a bőr feszültségét és enyhíti a viszketést. Ugyanakkor intenzíven hidratálja a bőrt és biztosítja a szükséges ellátást és táplálkozást. A maszk nem tartalmaz parabéneket vagy ásványi olajokat, ezért nagyon érzékeny bőrre is alkalmas.

Caudalie (Instant Detox Mask) 75 ml
6 990 Ft

Deep Detox maszk minden bőrtípusra Az Instant Detox Mask hatékonyan meghúzza a megnövekedett pórusokat, hogy megakadályozza a faggyú kialakulását. Ez a maszk megtisztítja a bőrt minden szennyeződéstől és toxintól, és megvilágítja azt. Frissíti és általánosan javítja a bőrt.