Garnier Textilmaszk C-vitaminnal hidratált és sugárzó bőrre Fresh keverék (Tissue Mask) 33 g

Márka: Garnier Katalógus száma: 100003684471

Közvetlenül partnerünktől

Garnier Textilmaszk C-vitaminnal hidratált és sugárzó bőrre Fresh keverék (Tissue Mask) 33 g

Hidratáló maszk C-vitaminnal, külön-külön tárolva, amíg a szövetet nem aktiválják. A keverés hűvös keveréket biztosít a bőr hatékony hidratálásához. Tartalmaz egy vért tartalmazó szérumot. A nagyon vékony szövet tökéletesen illeszkedik az arcra, és segít jobban felszívni a lényeget. . További információ

980

980 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003684471

Leírás

Termékleírás

Hidratáló maszk C-vitaminnal, külön-külön tárolva, amíg a szövetet nem aktiválják. A keverés hűvös keveréket biztosít a bőr hatékony hidratálásához. Tartalmaz egy vért tartalmazó szérumot. A nagyon vékony szövet tökéletesen illeszkedik az arcra, és segít jobban felszívni a lényeget.

Jellemzők:

  • hidratálja a bőrt
  • egyesíti a bőr színtónusát
  • ragyog és frissít.
Hogyan kell használni: Hajtsa a jobb oldalt a pontozott vonal szerint. Hajtsa be a másik oldalt, és tolja a folyadékot jobbra. Nyomja le a folyadékot, amíg a tömítés ki nem nyílik. Mozgassa az összes folyadékot a maszk kamrába, és győződjön meg róla, hogy teljesen átitatott. Nyissa ki a zsákot, és tegyen egy arcmaszkot. 15 perc elteltével távolítsa el. Masszázs vagy felesleg eltávolítása.

Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.