Nivea Detox ikační textil 10 perces maszk Urban Skin (10 Minutes Sheet Mask) 1 db

Márka: Nivea Katalógus száma: 100010117362

Közvetlenül partnerünktől

Nivea Detox ikační textil 10 perces maszk Urban Skin (10 Minutes Sheet Mask) 1 db

10 perces Detox Urban Skin textilmaszk. Biológiailag lebontható maszk zöld teával és faszénel könnyen tapad az arcra. Mélyen tisztítja, méregteleníti, összezavarja és frissíti a bőrt. További információ

1110

1 110 Ft

Katalógus száma: 100010117362

Leírás

Termékleírás

10 perces Detox Urban Skin textilmaszk. Biológiailag lebontható maszk zöld teával és faszénel könnyen tapad az arcra. Mélyen tisztítja, méregteleníti, összezavarja és frissíti a bőrt.

Jellemzők:

  • tisztítja a bőrt,
  • frissnek és zavartnak hagyja,
  • a maszk nem folt.
Hogyan kell használni:

Hajtsa le a maszkot. Vigye fel fekete oldalával a tiszta és száraz bőrre. A fehér védőfóliának kifelé kell néznie. Finomítsa a maszkot, hogy tapadjon a bőréhez. Távolítsa el a fehér védőfóliát, és állítsa be az arcmaszkot. Lazítson, miközben a maszk méregteleníti a bőrt. Hagyja 10 percig. Távolítsa el a maszkot az élek lehúzásával. Ezután távolítsa el a szérummaradványt egy pamut tamponnal vagy öblítse le. Használjon hetente kétszer.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.