Dermacol Intenzív lifting maszk BT Cell 2 x 8 g-24%
650 Ft

490 Ft

Akció

Fantasztikus maszk, amely egyedülálló  ránctalanító komplexummal  rendelkezik, és ami hasonló hatással rendelkezik, akár egy botulinum toxin (botox).  Öt perc elteltével érezhető a hatása – kisimítja az arc felületi egyenlőtlenségét és a finom vonalak.


Sisley és Elixir (Intensive Program) 4 x 5 ml bőrápoló Sisley
134 550 Ft

121 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Sisley és az Elixir Skin Strength Cure egy 4 hetes intenzív ápolás, amely az arc- és nyakbőrt alaposan ápolja. Ez a szérum javítja a bőr textúraát, biztosítja a szükséges energiát, és folyamatosan táplálja.


Guerlain Fiatalító arcmasszázs Orchid ée Impériale 75 ml
78 240 Ft

70 610 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A forradalmi fiatalító maszk jelentősen csökkenti a bőr öregedésének minden jeleit. Fedezze fel a hosszú élettartamú fiatalok titkait az egyedülálló orchidea kivonatnak köszönhetően! Revitalizáló maszk minden bőrtípusra tervezve.


La Mer 50 ml (The Lifting and Firming Mask)
74 490 Ft
+ ingyen szállítás

Expressz emelőmaszk, amely helyreállítja a kontúr harmóniáját, és tökéletesen fiatalító gondoskodik a bőrtől. A maszkot az alvás előtt érdemes alkalmazni, amikor a maszk táplálja és vigyázza a bőrt. Helyettesíti a szükséges tápanyagokat és helyreállítja a bőrt.


La Mer (The Treatment Lotion Hydrating Mask) 6 db
52 150 Ft

46 940 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az összes bőrtípusra tervezett hidratáló arcmaszk új energiát ad a fáradt bőrnek és intenzíven hidratálja. A benne lévő anyagok képesek a hatóanyagok magas koncentrációját fenntartani. Ez biztosítja a bőr vitalitását, felfrissíti, sima tapintásúvá teszi.


La Mer (The Intensive Revitalizing Mask) 75 ml
41 450 Ft
+ ingyen szállítás

A frissítő arcmaszk tökéletesen törődik a bőrével. Elősegíti a sejtek megújulását és védi a bőrt nemcsak a káros hatásoktól, hanem az idő előtti öregedéstől is. Kezelje bőrét hidratáló fürdővel!.


Sisley Hidratáló Hydra Flash intenzív Formula 60 ml
38 380 Ft

34 540 Ft

Akció

A termék tartalmaz növényi kivonatok és illóolajok komplex közösség. Védi, hidratálja, táplálja és serkenti a bőrt. Küzd a ráncokat. Kifejezetten dehidratált bőrt. Javítja a vízvisszatartás. .


Matis Paris Réponse Delicate éjszakai arcpakolás (Night Care Mask) 50 ml-22%
25 400 Ft

19 650 Ft

Akció

Éjszakai alvómaszk fázisérzékelésen mint az ideális idő egy igazán intenzív regeneráló és általános fizikai állapot javulása az érzékeny bőrt, hogy ki van téve a nap folyamán változatos „zavaró” tényezők, és csak az éjszaka folyamán pihenés valóban nyugodt, hogy ez legyen „gyógyult”.


Juvena Skin Energy (Refine& Exfoliate Mask) 50 ml-41%
19 930 Ft

11 620 Ft

Akció

Juvena Skin Energy Juvena minden bőrtípusra alkalmas. Természetes gyümölcssavakkal van megfogalmazva – egyensúlyozza a bőrt, megszünteti a megnövelt pórusokat és friss és friss bőrt kölcsönöz. A maszk mélyen működik és visszaállítja a természetes bőrfunkciókat.


Dior Hydra Life Night Gel maszk (Jelly Sleeping Mask) 50 ml
19 520 Ft

Hydra Life Dior Hydra Life Night Gel minden bőrtípusra vonatkozik. Az éjszakai krém és a maszk hatásait egyesíti. Az első használat után látható eredményeket ad. Ez az éjszakai maszk ultra könnyű gél textúra. Finomítja a kis vonalakat, hidratálja a bőrt és rugalmas, puha és friss.