Biotherm Aquasource Everplump (Night Replenishing Bounceback Sleeping Mask) 75 ml
17 360 Ft

Újdonság

Aquasource Everplump hidratáló éjszakai maszk minden olyan bőrtípusra van tervezve, amely a bőrt hidratálja és kivételes gondossággal kívánja kezelni. Gélszerű szerkezete a bőrön aktiválódik a második természetes akadályt képezve, és az aktív összetevőket egész éjjel serkenti.


Biotherm Life Plankton hidratáló maszk (Essence In Mask) 6 x 27 g
12 950 Ft

Újdonság

Life Plankton Biotherm nyugtató hidratáló maszk minden bőrtípusra. Visszaállítja a bőr vitalitását és egészséges megjelenését, törődik a bőrrel és intenzíven hidratálja és táplálja. Ez sima és rugalmas. Egyedülálló biológiailag lebomló szerves pamutból készül.


Le Chaton Éjszakai fiatalító arcmaszk Platine M 50 g
9 860 Ft

Újdonság

A maszk alkalmas érett bőrre, vénák megjelenésével (kuperosis), dehidratált bőrrel, megrepedt tulajdonságokkal és pigment foltokkal. A hialuronsavval kombinált növényi kivonatok komplexe azonnali és mély hatást biztosít.


Caudalie Hidratáló maszk minden típusú hidratáló maszkhoz 75ml
6 390 Ft

Újdonság

Hidratáló maszk minden bőrtípusra A hidratáló maszk csökkenti a bőr feszültségét és enyhíti a viszketést. Ugyanakkor intenzíven hidratálja a bőrt és biztosítja a szükséges ellátást és táplálkozást. A maszk nem tartalmaz parabéneket vagy ásványi olajokat, ezért nagyon érzékeny bőrre is alkalmas.


Caudalie (Instant Detox Mask) 75 ml
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Deep Detox maszk minden bőrtípusra Az Instant Detox Mask hatékonyan meghúzza a megnövekedett pórusokat, hogy megakadályozza a faggyú kialakulását. Ez a maszk megtisztítja a bőrt minden szennyeződéstől és toxintól, és megvilágítja azt. Frissíti és általánosan javítja a bőrt.


RYOR 8 ml hialuronsav kollagén maszk
1 470 Ft

Újdonság

Szuper finom biocellulóz maszk, amely tökéletesen alkalmazkodik a bőrhez, mint második bőr. A maszk olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a kollagén, a hialuronsav, az aloe vera stb. Ezek a bőr hidratálja, megnyugtatja és egyidejűleg lágyítja a ráncokat, és javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát.