Payot Erősen nedvszívó multi-aktív maszk (Ultra Absorbent Mattifying Care) 200 ml

Payot Erősen nedvszívó multi-aktív maszk (Ultra Absorbent Mattifying Care) 200 ml

Száma: 100003173250
Közvetlenül partnerünktől Kiárusítás
A több arcú maszk óvatosan megtisztítja és megtisztítja a bőrt. A fekete textúra és a pók tölgy faszénének egyedülálló kombinációja kiváló abszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik. A tartalmazott kaolin tökéletesen tisztítja és szárítja a bőrt. További információ
7 920 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.11.02 - 2021.11.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100003173250

Leírás

A több arcú maszk óvatosan megtisztítja és megtisztítja a bőrt. A fekete textúra és a pók tölgy faszénének egyedülálló kombinációja kiváló abszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik. A tartalmazott kaolin tökéletesen tisztítja és szárítja a bőrt. A chilei cink- és cinkkivonatok eltávolítják a felesleges bőrápolót, és különösen alkalmasak problémás bőrre.

Aktív anyagok:

  • kaloin,
  • fenyő tölgy faszén,
  • Chilei menta és cink.

Jellemzők:

  • mélyen tisztítja és szárítja a bőrt,
  • természetes úton harcol a felesleges bőrápolással.
Hogyan kell használni:

A smink eltávolítása után reggel és este alkalmazza az arcát. Kerülje a szem területét. Használjon védőfaktorot a napsütésben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.