Shiseido Fiatalító Shiseido Men ( Active Energizing Concentrate ) 50 ml
16 930 Ft

Shiseido Men Rejuvenating Smoothing koncentrátum segít csökkenteni a férfiaknál az öregedés jeleit. Finomítja a ráncokat és a bőr tökéletlenségeit, megakadályozza az erő elvesztését, növeli a bőr szilárdságát és a külső hatásokkal szembeni ellenállást.

CeraVe (Hydrating Cleanser) tisztító emulzió (Hydrating Cleanser)
4 270 Ft

CeraVe tisztító emulzió az arc- és a CeraVe tisztítására és tisztítására szolgál, anélkül, hogy károsítaná a CeraVe . Száraz és normál bőrre tervezték, hidratálja a bőrt és szappan és illat nélkül. Az emulzió hipoallergén, és a dermatológusokkal együttműködve fejlesztették ki. .

La Roche - Posay Toleriane 200 ml tisztító tisztító emulzió
5 690 Ft

Az arc- és szemmosó folyadéktisztító folyadék alkalmas mindenféle allergiás tünetmentes és mûtét utáni állapotú intoleráns bõrre. Nem irritálja a bőrt, védi a bőrt a száradástól és irritációtól, és finoman szublimálja. .

Payot Blue Techni Liss Concentre (Chrono-Plumping Serum) 30 ml
22 430 Ft 15 770 Ft

Ez a szérum megakadályozza a bőrbioritmusok szinkronizálásának hatásait, amelyek korai öregedést okoznak, és emellett pajzsot okoznak a bőr káros fénye ellen. A készítmény hialuronsavval dúsított összetevői naponta simítják a bőrt, visszaadják a térfogatnak és kitölti a mély és finom ráncokat.

Alcina Energizáló bőrápoló Q10-koenzimmel (Energy Ampulle) 5 ml
4 070 Ft 2 750 Ft

A koenzim Q10 energizáló ápolása minden bőrtípusra kivéve az olajos. Megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől, javítja védekezését és lágyítja a bőrt. Megakadályozza a nemkívánatos pigmentálódást, és nem hagy olajos fóliát a bőrön, és nagyon jól felszívódik.

Alcina Hidratáló szérum (Moisturising serum) 30 ml
7 320 Ft 6 420 Ft

A láthatóan rugalmasabb és hidratált bőrt az allantoin és az értékes aminosavak garantálják. Nagymértékben növeli a bőr nedvességét, különösen olyan évszakokban, amikor a bőr megnövekedett igényeket támaszt. Használhatja a terméket hatékony hidratáló maszkként.

Alcina It`s never too late! ránctalanító szérum (Anti-Falten Serum) 30 ml
10 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A minden bőrtípusra alkalmas ránctalanító szérum kényeztetni fogja bőrét. Ez az intenzív bőrszérum küzd az öregség, az új ráncok kialakulása ellen, és kiküszöböli a már meglévőket. A luxus ápolás a bőrt ragyogóvá és életerőssé varázsolja.

Alcina Lifting hatású bőrápoló (Lifting Ampulle) 5 ml
4 090 Ft 2 760 Ft

Azonnali hatású emelőfelszerelés minden bőrtípusra alkalmas. Azonnal simítja a bőrt és eltávolítja a fáradtság jeleit. A nagy hatóanyagtartalmának köszönhetően a bőrét a leginkább luxusgondoskodik, amit megérdemel.

Alcina Ránctalanító szérum (Anti Age Ampulle) 5 ml
4 090 Ft 2 950 Ft

A ránctalanító kezelés hatékony szérum, amely hatékonyan csökkenti a ráncokat és az arcvonalakat. Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, simítja a bőrt és frissességet és vitalitást biztosít. Szemápolásra is alkalmas.

Aveda Tulasara (Bright Concentrate ) 30 ml
23 670 Ft

A Tulasara fehérítő arcszérum azonnal helyreállítja a bőr természetes ragyogását, és láthatóan egységesíti a bőr tónusát. Minden bőrtípusra alkalmas, a bőrt ragyogó, táplált és puha tapintásúvá teszi.

Avéne Brightening bőrszérum érzékeny bőrre (Radiance Serum)
9 080 Ft 7 920 Ft

A ragyogó bőrszérum az érzékeny bőrre revitalizáló szérum, amely hipoallergén és nem komédiás – nem pórus. Könnyű formula biztosítja a bőrt a megnövekedett energiatartalomnak köszönhetően a termálvízkivonatok és a vörös gyümölcs kombinációja, amely E-vitamint tartalmaz, egy erős antioxidáns.

Avéne ( Smoothing Emulsion) PhysiLift ( Smoothing Emulsion) 30 ml
11 350 Ft 11 150 Ft

A finom emulzió finom ráncokat simít, de mély gyűrődések is. Az erõ és a fényerõ elvesztése ellen hat, megreformálja a bõrt és megőrzi egészséges megjelenését. Rugalmasságot, lágyságot és matt megjelenést kölcsönöz.