Alcina Aktív bőrszérum ( Active C ell Serum) 30 ml
10 970 Ft

Látszólag simább és erősebb arc kontúrja van? A pentapeptidekkel végzett aktív szérum elősegíti a kollagén termelést a bőrben, és így hatékonyan megerősíti azt. Ránctalanítja a ráncokat és leállítja a bőrt.

Alcina Energizáló bőrápoló Q10-koenzimmel (Energy Ampulle) 5 ml
4 040 Ft

A koenzim Q10 energizáló ápolása minden bőrtípusra kivéve az olajos. Megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől, javítja védekezését és lágyítja a bőrt. Megakadályozza a nemkívánatos pigmentálódást, és nem hagy olajos fóliát a bőrön, és nagyon jól felszívódik.

Alcina Hidratáló szérum (Moisturising serum) 30 ml
7 220 Ft

A láthatóan rugalmasabb és hidratált bőrt az allantoin és az értékes aminosavak garantálják. Nagymértékben növeli a bőr nedvességét, különösen olyan évszakokban, amikor a bőr megnövekedett igényeket támaszt. Használhatja a terméket hatékony hidratáló maszkként.

Alcina Lifting hatású bőrápoló (Lifting Ampulle) 5 ml
4 040 Ft

Azonnali hatású emelőfelszerelés minden bőrtípusra alkalmas. Azonnal simítja a bőrt és eltávolítja a fáradtság jeleit. A nagy hatóanyagtartalmának köszönhetően a bőrét a leginkább luxusgondoskodik, amit megérdemel.

Alcina Ránctalanító szérum (Anti Age Ampulle) 5 ml
4 040 Ft

A ránctalanító kezelés hatékony szérum, amely hatékonyan csökkenti a ráncokat és az arcvonalakat. Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, simítja a bőrt és frissességet és vitalitást biztosít. Szemápolásra is alkalmas.