Soehnle Valencia Aroma légfrissítő
17 990 Ft 15 990 Ft

Soehnle Valencia Aroma légfrissítő segítségével otthonában pillanatok alatt kellemes illatot teremthet. A készülék a legkorszerűbb ultrahangos technológiával ultrahang hullámokat generál, ezzel oszlatva el az illatosított részecskéket. Használatával bármelyik helyiségből a nyugalom oázisa válhat, ahol test és lélek könnyedén kikapcsol. A modern, letisztult dizájn és a kék fényben világító LED lámpa még meghitteb hangulatot garantál.

Stadler Form Form Jasmine Illóolaj párologtató, Fehér
19 290 Ft 18 990 Ft

2 év garancia

A Stadler Form Jasmine egy elegáns, prémium kategóriás diffúzor. Stílusos vonalvezetésének köszönhetően lágyan simul a környezetébe, így nem csak a kellemes illathoz járul hozzá, de dísztárgyként is funkcionál. Segítségével egész nap olyan intenzitású és jellegű illat lehet a szobában, amelyben a lehető legjobban érzi magát.

Stadler Form Form Jasmine Illóolaj párologtató,Fekete
18 990 Ft

Stadler Form Jasmine egy elegáns, prémium kategóriás diffúzor. Stílusos vonalvezetésének köszönhetően lágyan simul a környezetébe, így nem csak a kellemes illathoz járul hozzá, de dísztárgyként is funkcionál. Segítségével egész nap olyan intenzitású és jellegű illat lehet a szobában, amelyben a lehető legjobban érzi magát.