Millefiori Milano üveg diffúzor, Kiválasztott, 100ml / édes nárcisz

Millefiori Milano üveg diffúzor, Kiválasztott, 100ml / édes nárcisz

Száma: 100022153046
Közvetlenül partnerünktől
Édes nárcisz, 100 ml – luxus üveg diffúzor Millefiori Milano választotta. 
További információ
11 259 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Apollo store

Partnerünk által szállítva

2021.8.05 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100022153046

Leírás

Matt üveg diffúzor A Millefiori Milano választja ki, fém teteje különösen alkalmas kisebb helyekre , például fürdőszoba , WC vagy konyha .
Szóróberendezés 100 ml térfogatú 7 bambuszpálcák darabjai, amelyekből az illat felszabadul a térbe . A további botokkal belemerül a tartályba , a erősebb az illatos lényeg fogja érezni . Növelheti az intenzitást úgy, hogy eltávolítja a oszlopokat egyszer egyszer hetente a b> a diffúzort és fordítsa átitatott . Néhány illatos esszencia képes bambuszpálcáknak megfelelő színben .
A töltés kb. a hőmérséklettől és a hely szellőztetésétől függően, hol helyezze el a diffúzort . Az eredeti patron párolgása után öblítse le a diffúzort meleg vízzel és öntse be az új patront . Javasoljuk, hogy cserélje ki és rudakat , ha megváltoztatja a patront a diffúzorban vagy egy év után .
Kiválasztott dedikált mint praktikus mégis luxus ajándék . A csomag egy diffúzort tartalmaz töltelékkel . Aroma : Édes nárcisz .
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 88mm, magasság: 61mm, hosszúság: 299mm
A teljes termék tömege: 342.0 g

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.