Millefiori Milano üveg diffúzor, Via Brera, 250ml / Virág romantika

Márka: Millefiori Milano Katalógus száma: 100022158692

Közvetlenül partnerünktőlKiárusítás

Millefiori Milano üveg diffúzor, Via Brera, 250ml / Virág romantika

Romantikus virág, 250 ml – luxus üveg diffúzor Via Brera készítette: Millefiori Milano
További információ

15844

15 844 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100022158692

Leírás

Termékleírás

A barna üvegfúvóka a Via Brera által, a Millefiori Milano által különösen alkalmas hálószoba vagy nappali szoba számára.
A <250 térfogatú diffúzor 7 darab bambuszpálcát tartalmaz, amelyekből a szag felszabadul szóköz . A további botokkal belemerül a tartályba , a erősebb az illatos lényeg fogja érezni . Növelheti az intenzitást úgy, hogy eltávolítja a oszlopokat egyszer egyszer hetente a b> a diffúzort és fordítsa átitatott . Néhány illatos esszencia képes bambuszpálcáknak megfelelő színben színű.
A töltés körülbelül 3 hónap b> a hőmérséklettől és a hely szellőzésétől függően, hol helyezze el a diffúzort . Az eredeti patron párolgása után öblítse le a diffúzort meleg vízzel és öntse be az új patront . Javasoljuk, hogy cserélje ki és rudakat , ha megváltoztatja a patront a diffúzorban vagy egy év után .
Kiválasztott dedikált mint praktikus mégis luxus ajándék . A csomag egy diffúzort tartalmaz töltelékkel . Illatanyag : Virágkorom .
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 98mm, magasság: 96mm, hosszúság: 360mm
A teljes termék tömege: 1.15 Kg


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.