Ashleigh & Burwood Illatos gyertya A HASZNÁLT HÁZ - FRISS SZÖVEG (tiszta len), 220g

Ashleigh & Burwood Illatos gyertya A HASZNÁLT HÁZ - FRISS SZÖVEG (tiszta len), 220g

Száma: 100025960002
Közvetlenül partnerünktől
Szereted a frissen mosott ruha illatát? Ez a tiszta és szellős illat, amely aloé- és plumeriaelemeket tartalmaz, kombinálva a levendula és a citrusfélék hangjaival, nem lesz képes elegendőnek. A friss és felemelő illat a tiszta vászon finom illatát idézi További információ
7 105 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: À la Maison

Partnerünk által szállítva

2021.8.09 - 2021.8.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100025960002

Leírás

A KERESZTETT KEZDŐLAP Gyűjtemény: Ashleigh & amp; Burwood London írta: & scaron; & iacute; sv & eacute; nov & eacute; v & iacute; ceknotov & eacute; gyertyák, amelyek közül 8 illatos esszencia közül választhat.


Ez a gyertya különbözik a kisteherautótól. c & iacute; nov & eacute; kupakkal, amelyet megszólal; n & iacute; n & iacute; n & iacute; v & acacute; & scaron; a lakás, mielőtt a viasz kiszivárog. A kiváló minőségű pamut kanóc használata ideje szükséges. akár 20 óra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.