Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa ARCTIC TUNDRA

Márka: Ashleigh & Burwood Katalógus száma: 100025964012

Közvetlenül partnerünktől

Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa ARCTIC TUNDRA

A sarkvidéki tökéletesség ihlette ARCTIC TUNDRA katalitikus lámpa tisztítja és intenzíven illatosítja a belső teret. A legtisztább gyöngyház darabjainak kézzel hajtogatott mozaikja jégként csillog a szélsőséges téli napon, emlékeztetve a tiszta Jeges-teng További információ

15200

15 200 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100025964012

Leírás

Termékleírás

A csomag tartalmaz egy 250 ml-es katalitikus lámpát egy & nbsp; fekete ajándékdobozban, egy kanócot egy & kp-vel, egy fémkupakot (oltósapkát), egy dekoratív koronát és egy tölcsért az illatos esszencia öntésére.

Hogyan a katalitikus lámpa működikA katalitikus lámpák titka a katalitikus reakció – a lángmentes égés – elvén alapul. Ez az égési módszer sokkal biztonságosabb, mint például egy illatos gyertya égett. A katalitikus lámpát felügyelet nélkül hagyhatja, és nem kell aggódnia az égő abrosz miatt.


  • A katalitikus lámpa megtisztítja és fertőtleníti a levegőt – a teszt eredmények 99% -os mortalitást mutatnak az atkák, baktériumok és gombás spórák között. 
  • A katalitikus folyamat megkezdésétől számított 30 percen belül minden kellemetlen szag, beleértve a cigarettafüstöt, a főzésből származó nem kívánt kopást és a háziállatok kellemetlen aromáját, elpusztul a helyiségben. 
  • A hagyományos légfrissítőktől eltérően, amelyek csak a szagot takarják el, a katalitikus lámpa elpusztítja a szagmolekulákat.

Hogyan kell használni a katalitikus lámpát


< UL>
Távolítsa el az új lámpát a csomagból, és távolítsa el a lámpáról a dekoratív és a tűzoltó sapkát. 
A katalitikus lámpa minden egyes új csomagolásában található tölcsérrel öntse a megvásárolt illatos esszenciát a lámpába. Töltsön meg legfeljebb a lámpa 2/3 részét, itt a szabály kevesebb, mint több. 
Helyezze a kanócot a & nbsp; kővel a lámpaba, és zárja be a lámpát az oltósapkával. 
Körülbelül 20 perc múlva, amikor a szaga a kanókon keresztül kőre emelkedett, vegyen egy öngyújtót és gyújtsa meg a kőt. 
Hagyja a lángot 3–5 percig égni, és ezen idő eltelte után fújja ki. A katalitikus folyamat már folyamatban van, és a lámpa szaga elkezdődik. 
Fedje le a forró kövét egy dekoratív fedéllel. 
Miután az illata elég intenzív az Ön számára, vegye le a dekoratív kupakot a & nbsp; lámpaból, takarja le a kőt tűzoltó készülék kupakkal, majd a dekoratív kupakot. 
A lámpa már nem működik, és & nbsp; készen áll a további felhasználásra.

Ahol a katalitikus lámpa megfelelő


  • Már a 19. században katalitikus katalizátorokat használtak a levegő fertőtlenítésére a kórházakban. Jelenleg használatát magán orvosi létesítményekben, szállodákban vagy wellness központokban kínálják, ahol sok látogató költözött. A megfelelően megválasztott belső parfüm nem csak tisztítja a teret, hanem főleg egyedi jellegzetes légkört kölcsönöz neki. 
  • A bejárati csarnokok és fogadások fontos első benyomást keltenek, amelyet egy kellemes illat alátámaszthat, és ezáltal növeli a hely élményét. Ugyanakkor bebizonyosodott, hogy egy friss, élénkítő aroma növeli a munkavégzést, ezért a katalitikus aroma alkalmas irodákba, irodákba és tárgyalótermekbe, ahol hosszú, fárasztó találkozók zajlanak. 
  • Ha van összekapcsolt nappali területe a konyhával, és nem szereti a nappaliba ömlött konyhai párokat, akkor az elegáns virág- vagy földes illatok ideálisak, és ezzel elpusztítják a sült szelet illatát a vasárnapi ebéd után. 
  • Nyugtató és antidepresszáns virágillatok, például levendula vagy citromfű használható például a hálószobában, ahol segít eloszlatni a mindennapi élet aggodalmait.

További információ a a katalitikus lámpák megtalálhatók a & nbsp; Poradna részben.


tekintse meg & nbsp; a videóhoz, hogyan kell a katalitikus lámpát helyesen használni: <IFRAME magasság = 405 src = ‚https://www.youtube.com/embed/MfdPvsQcfcg‘ frameBorder = 0 width = 680 lubafullscreen = ''>


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus aroma lámpa

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.