Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa SPIRAL GREEN üvegzöld

Márka: Ashleigh & Burwood Katalógus száma: 100046153443

Közvetlenül partnerünktől

Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa SPIRAL GREEN üvegzöld

A katalitikus lámpa egyszerre tisztítja és illatozza a belső teret. A SPIRAL üvegkollekció az üveg több színárnyalatában fantasztikusan néz ki minden belső térben. További információ

17400

17 400 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100046153443

Leírás

Termékleírás

A csomag tartalmaz egy díszdobozban katalitikus lámpát, egy kőből készült kanócot, egy fém kupakot (oltósapkát), egy dekoratív koronát és egy tölcsért az illatos esszencia öntéséhez.

Hogyan működik a katalitikus lámpa

< A katalitikus lámpák titka a katalitikus reakció elvén alapul – láng nélküli égés. Ez az égési módszer sokkal biztonságosabb, mint például egy illatos gyertya elégetése. A katalitikus lámpát felügyelet nélkül hagyhatja anélkül, hogy aggódnia kellene az égő abrosz miatt.
 • A katalitikus lámpa tisztítja és fertőtleníti a levegőt – a teszt eredményei azt mutatják, hogy az atkák, baktériumok és gombaspórák 99% -ban elpusztulnak.
 • A katalitikus folyamat megkezdésétől számított 30 percen belül minden kellemetlen szag megsemmisül a helyiségben, beleértve a cigarettafüstöt, a nem kívánt főzési kopásokat és a kellemetlen kisállat-aromákat.
 • A hagyományos, csak a szagot elfedő légfrissítőktől eltérően a katalitikus lámpa elpusztítja a szagmolekulákat.

A katalitikus lámpa használata

 • Távolítsa el az új lámpát a csomagból, és vegye le a lámpáról a díszítő és az oltókupakokat.
 • A katalizátor minden egyes új csomagjában található tölcsér segítségével öntse a megvásárolt illateszenciát a lámpába. Töltse fel a lámpa legfeljebb 2/3-át, itt a szabály kevesebb, mint több.
 • Helyezze a kanócot a kővel a lámpába, és zárja le a lámpát az oltókupakkal.
 • Körülbelül 20 perc múlva, amikor az illat a kanócon keresztül a kőig emelkedett, vegyen egy öngyújtót és gyújtsa meg a követ.
 • Hagyja a lángot 3–5 percig égni, és fújja ki ez idő után. A katalitikus folyamat most zajlik, és a lámpa szagolni kezd.
 • Fedje le a vörös forró követ dekoratív fedéllel.
 • Miután az illata elég intenzív az Ön számára, vegye le a díszsapkát a lámpáról, takarja le a követ egy tűzvédősapkával, majd
 • A lámpa már nem működik és használatra kész.

Ahol a katalitikus lámpa alkalmas

 • Már a 19. században katalitikus lámpákat használtak a kórházak levegőjének fertőtlenítésére. Jelenleg használatukat magán orvosi létesítményekben, szállodákban vagy wellness-központokban kínálják, ahol sok látogató költözik. A megfelelően megválasztott belső parfüm nemcsak tisztítja a teret, hanem főleg egyedi jellegzetes légkört kölcsönöz neki.
 • A bejárati csarnokok és fogadások fontos első benyomást keltenek, amelyet kellemes aromával lehet alátámasztani, és fokozni lehet a hely élményét. Ugyanakkor bebizonyosodott, hogy egy friss, élénkítő aroma növeli a munkáját, ezért a katalizátorok alkalmasak irodákba, irodákba és tárgyalókba, ahol hosszú, fárasztó találkozók zajlanak.
 • Ha van egy összekapcsolt nappali a konyhával, és nem szereti, ha a konyhapárok a nappaliba ömlenek, akkor ideálisak az elegáns virágos vagy földi illatok, amelyek elpusztítják a sült szelet szagát a vasárnapi ebéd után.
 • A nyugtató és antidepresszáns virágillatok, például a levendula vagy a citromfű, alkalmasak például a hálószobában, ahol segítenek elűzni a mindennapi gondokat.

Nézze meg a katalitikus lámpa helyes használatáról szóló videót:

<IFRAME height = 405 src = ‚https://www.youtube.com/embed/wfzcVWxkI-A‘ frameBorder = 0 width = 680 allowfullscreen>

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.