Ashleigh & Burwood Nagy katalitikus lámpa Mély PURPLE

Márka: Ashleigh & Burwood Katalógus száma: 100025959688

Közvetlenül partnerünktől

Ashleigh & Burwood Nagy katalitikus lámpa Mély PURPLE

A PURPLE HAZE katalitikus lámpa gyorsan tisztítja és illatosítja a belső teret egyidejűleg. Gazdag bíbor és lila árnyalatú, mámorító kombinációban, egy gyönyörű, kézzel hajtogatott mozaikkal, elbűvölő színárnyalatot hoz létre, kiegészítve ezüst dekoratív További információ

20800

20 800 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100025959688

Leírás

Termékleírás

A csomag tartalmaz egy 500 ml-es katalitikus lámpát egy & nbsp; fekete ajándékdobozban, egy kanócot & nbsp-vel, egy fém sapkát (oltósapkát), egy dekoratív koronát és egy tölcsért az illatos lényeg öntésére.

Hogyan működik a katalitikus lámpa

A katalitikus lámpák titka a katalitikus reakció elvén alapul & ndash; égés láng nélkül. Ez az égési módszer sokkal biztonságosabb, mint például egy illatos gyertya égett. A katalitikus lámpát felügyelet nélkül hagyhatja, és nem kell aggódnia az égő abrosz miatt.

 • A katalitikus lámpa megtisztítja és fertőtleníti a levegőt – a teszt eredmények azt mutatják, hogy a atkák, baktériumok és gombás spórák 99% -os mortalitást mutatnak.
 • A katalitikus folyamat megkezdésétől számított 30 percen belül & nbsp; minden kellemetlen szag elpusztul a helyiségben, beleértve a cigarettafüstöt, a főzés során keletkező nem kívánt kopást és a háziállatok kellemetlen aromáját.
 • A hagyományos légfrissítőkkel szemben, amelyek csak illata álruhában, a katalitikus lámpa elpusztítja a szagmolekulákat.

Hogyan kell használni a katalitikus lámpát

 • Vegye le az új lámpát a csomagolásból, és távolítsa el a lámpáról a dekoratív és az oltást végző sapkát. .
 • A katalitikus lámpa minden egyes új csomagolásában található tölcsér segítségével öntse a megvásárolt illatanyagot a lámpába. Töltsön meg legfeljebb a lámpa 2/3 részét, itt a szabály kevesebb, mint több.
 • Helyezze vissza a kanócot a lámpához egy & nbsp; kővel, és & nbsp; zárja le a lámpát egy fojtósapkával.
 • Kb. 20 perc múlva, amikor a szaga a kanoncon keresztül kővé emelkedett, vegyen öngyújtót és gyújtsa meg a kőt.
 • Hagyja a lángot 3–5 percig égni, és ezen idő eltelte után fújja ki. A katalitikus folyamat már folyamatban van, és a lámpa szaga elkezdi.
 • Fedje le a forró kövét egy dekoratív kupakkal.
 • Miután az illata elég intenzív az Ön számára, vegye le a dekoratív kupakot a lámpáról, és takarja le a kő. oltósapka és & nbsp; majd egy dekoratív kupak.
 • A lámpa már nem működik és & nbsp; készen áll a további felhasználásra.

Ahol a katalitikus lámpa megfelelő

< ul> Már a 19. században katalitikus katalizátorokat használtak a levegő fertőtlenítésére a kórházakban. Jelenleg használatát magán orvosi létesítményekben, szállodákban vagy wellness központokban kínálják, ahol sok látogató költözött. A megfelelően megválasztott belső parfüm nem csak tisztítja a teret, hanem egyedülálló jellegzetes légkört is ad. A bejárati csarnokok és fogadások fontos első benyomást keltnek, amelyet kellemes illat alátámaszthat és javíthat a hely élményében. Ugyanakkor a friss, élénkítő aromákról bebizonyosodott, hogy növeli a munkaképességét, ezért katalitikusan alkalmasak irodákba, irodákba és tárgyalótermekbe, ahol hosszú, fárasztó találkozók zajlanak. Ha van összekapcsolt nappali konyhával, és nem tetszik? A konyhapároknak a nappaliba öntésekor az elegáns virág- vagy földes illatok ideálisak, amelyek vasárnapi ebéd után elpusztítják a sült szelet illatát. Nyugtató és antidepresszáns virágillatok, például levendula vagy citromfű alkalmasak például a hálószobába. ahol segít eloszlatni a mindennapi élet aggodalmait.

További információ a katalitikus lámpákról a & nbsp; <a href = 'http://alamaison.cz/poradna/bytove-vune szakaszban található. '> Oktatóanyag .

Nézze meg a videót a katalitikus lámpák megfelelő használatáról:

<iframe width =' 680 ‚height =‘ 405 ‚src = 'https://www.youtube.com/embed/MfdPvsQcfcg‘ frameborder = ‚0‘ allowfullscreen = ''>


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus aroma lámpa

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.