Ashleigh & Burwood Nagy katalitikus lámpa PENDANT BLUE

Márka: Ashleigh & Burwood Katalógus száma: 100025963838

Közvetlenül partnerünktől

Ashleigh & Burwood Nagy katalitikus lámpa PENDANT BLUE

A nagy PENDANT BLUE katalitikus lámpa hosszú ideig megtisztítja és ugyanakkor illatot ad a belső térnek. Az alsó rész kék színe fokozatosan eltűnik az átlátszó átlátszó üvegben, és befejezi a kézzel festett csepp alakú lámpa modern kialakítását. További információ

21678

21 678 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100025963838

Leírás

Termékleírás

A csomag tartalmaz egy 500 ml-es katalitikus lámpát egy & nbsp; fekete ajándékdobozban, egy kanócot & nbsp-vel, egy fém sapkát (oltósapkát), egy dekoratív koronát és egy tölcsért az illatos lényeg öntésére.

Hogyan működik a katalitikus lámpa

A katalitikus lámpák titka a katalitikus reakció elvén alapul & ndash; égés láng nélkül. Ez az égési módszer sokkal biztonságosabb, mint például egy illatos gyertya égett. A katalitikus lámpát felügyelet nélkül hagyhatja, és nem kell aggódnia az égő abrosz miatt.

 • A katalitikus lámpa megtisztítja és fertőtleníti a levegőt – a teszt eredmények azt mutatják, hogy a atkák, baktériumok és gombás spórák 99% -os mortalitást mutatnak.
 • A katalitikus folyamat megkezdésétől számított 30 percen belül & nbsp; minden kellemetlen szag elpusztul a helyiségben, beleértve a cigarettafüstöt, a főzés során keletkező nem kívánt kopást és a háziállatok kellemetlen aromáját.
 • A hagyományos légfrissítőkkel szemben, amelyek csak illata álruhában, a katalitikus lámpa elpusztítja a szagmolekulákat.

Hogyan kell használni a katalitikus lámpát

 • Vegye le az új lámpát a csomagolásból, és távolítsa el a lámpáról a dekoratív és az oltást végző sapkát. .
 • A katalitikus lámpa minden egyes új csomagolásában található tölcsér segítségével öntse a megvásárolt illatanyagot a lámpába. Töltsön meg legfeljebb a lámpa 2/3 részét, itt a szabály kevesebb, mint több.
 • Helyezze vissza a kanócot a lámpához egy & nbsp; kővel, és & nbsp; zárja le a lámpát egy fojtósapkával.
 • Kb. 20 perc múlva, amikor a szaga a kanoncon keresztül kővé emelkedett, vegyen öngyújtót és gyújtsa meg a kőt.
 • Hagyja a lángot 3–5 percig égni, és ezen idő eltelte után fújja ki. A katalitikus folyamat már folyamatban van, és a lámpa szaga elkezdi.
 • Fedje le a forró kövét egy dekoratív kupakkal.
 • Miután az illata elég intenzív az Ön számára, vegye le a dekoratív kupakot a lámpáról, és takarja le a kő. oltósapka és & nbsp; majd egy dekoratív kupak.
 • A lámpa már nem működik és & nbsp; készen áll a további felhasználásra.

Ahol a katalitikus lámpa megfelelő

< ul> Már a 19. században katalitikus katalizátorokat használtak a levegő fertőtlenítésére a kórházakban. Jelenleg használatát magán orvosi létesítményekben, szállodákban vagy wellness központokban kínálják, ahol sok látogató költözött. A megfelelően megválasztott belső parfüm nem csak tisztítja a teret, hanem egyedülálló jellegzetes légkört is ad. A bejárati csarnokok és fogadások fontos első benyomást keltnek, amelyet kellemes illat alátámaszthat és javíthat a hely élményében. Ugyanakkor a friss, élénkítő aromákról bebizonyosodott, hogy növeli a munkaképességét, ezért katalitikusan alkalmasak irodákba, irodákba és tárgyalótermekbe, ahol hosszú, fárasztó találkozók zajlanak. Ha van összekapcsolt nappali konyhával, és nem tetszik? A konyhapároknak a nappaliba öntésekor az elegáns virág- vagy földes illatok ideálisak, amelyek vasárnapi ebéd után elpusztítják a sült szelet illatát. Nyugtató és antidepresszáns virágillatok, például levendula vagy citromfű alkalmasak például a hálószobába. ahol segít eloszlatni a mindennapi élet aggodalmait.

További információ a katalitikus lámpákról a & nbsp; <a href = 'http://alamaison.cz/poradna/bytove-vune szakaszban található. '> Oktatóanyag .

Nézze meg a videót a katalitikus lámpák megfelelő használatáról:

<iframe width =' 680 ‚height =‘ 405 ‚src = 'https://www.youtube.com/embed/MfdPvsQcfcg‘ frameborder = ‚0‘ allowfullscreen = ''>


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus aroma lámpa

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.