Aveda Chakra 6 Feel Insight (Balancing Pure -Fume™ Mist) 100 ml

Márka: Aveda Katalógus száma: 100020597005

Közvetlenül partnerünktől

Aveda Chakra 6 Feel Insight (Balancing Pure -Fume™ Mist) 100 ml

Kiegyensúlyozó ködcsakra 6 A Feel Insight egy tiszta illóolajok keveréke, amely keveredik az intuíció csakra, az intuíció központja, a képzelet és az egyensúly között (Ayurveda szerint – India ősi gyógyító művészete). A 6. csakra az intuíció, a képzelet és az észlelés központja. További információ

13330

13 330 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100020597005

Leírás

Termékleírás

Kiegyensúlyozó ködcsakra 6 A Feel Insight egy tiszta illóolajok keveréke, amely keveredik az intuíció csakra, az intuíció központja, a képzelet és az egyensúly között (Ayurveda szerint – India ősi gyógyító művészete). A 6. csakra az intuíció, a képzelet és az észlelés központja. Ha a csakra intuíciója kiegyensúlyozott, akkor erős intuíció és kapcsolat érzékelhető egymással. A tanúsított szerves petitgrain, a narancs és a muskátli lényege az egyensúly érzetét hagyja.

Jellemzők:

  • kiegyensúlyozó köd,
  • egyensúlyba hozni a 6. csakrát – intuíció, képzelet és egyensúly ,
  • nem állatokon tesztelték,
  • az ősi indiai gyógyító tanításon alapul,
  • petitgrain, narancs és muskátli illatával.
Hogyan kell használni:

Bármikor permetezzen a helyiségbe.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.