GoDan Torta gyertya száma 7 - rózsaszín

Márka: GoDan Katalógus száma: 100036888737

Közvetlenül partnerünktől

GoDan Torta gyertya száma 7 - rózsaszín

1 db, torta gyertya, 7. szám, rózsaszín, pontokkal, állvánnyal További információ

230

230 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100036888737

Leírás

Termékleírás

„7“ torta gyertya

Szín: rózsaszín

Gyertyamagasság : 8 cm
Gyertyamagasság állvánnyal : 9,5 cm
Csomagolási darabszám : 1
A készlet tartalmaz egy állványt, amely  lehetővé teszi a gyertya díjmentes elhelyezését a tortán.

Gyönyörű gyertya A rózsaszínű szám tökéletes dekoráció minden születésnapi torta számára. Gyertya díszített színes pontokkal. A speciális állványnak köszönhetően a gyertya könnyen elhelyezhető a tortán, amelynek köszönhetően a szám teljesen látható, és a tortán a lyuk nagyon kicsi. Ezenkívül a sarok biztosítja a gyertya stabilitását. Tökéletes torta dekoráció gyerekeknek és felnőtteknek. Minden évfordulóra, vállalati rendezvényre alkalmas lesz, és ahol csak lehet számot vagy évet előállítani számokból.

Figyelem : Gyertyák / Mindig helyezze a gyertyát nem éghető felületre. Tartsa távol a gyertyákat a huzattól. Soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő gyertyákat. Ha szükséges, rövidítse a kanócot. 10 ° C feletti hőmérsékleten tárolandó.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Gyertya típusa illatos gyertya
Magasság 9.5 cm
Szín

Szín

rózsaszín
Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.