Max Benjamin 150 ml természetes pálcás diffúzorok

Márka: Max Benjamin Katalógus száma: 100044199443

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

Max Benjamin 150 ml természetes pálcás diffúzorok

Pálcás illatosító 150ml illat Dodici alkoholmentes, kisebb illékonysággal, belső illatanyag legalább 4 hónapig További információ

12500

12 500 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100044199443

Leírás

Termékleírás

Pálcás illatosító 150ml Exkluzív DODICI illat, az olasz elnevezést „tizenkettedik illat“ viseli a klasszikus Max Benjamin kollekció sorrendjében, alkohol mentes parfüm olajok, melyek minimum 4 hónapig tartanak. Írországban készült kézműves termékek.

FEJ: Citrom, Bors SZÍV: Eukaliptusz, Tengeri tónusok, Virág tónusok ALAP: Cédrusfa

Illat típusa: FRISS-FŰS

Ez az illat biztosítja, hogy legalább 4 hónapon keresztül a nap 24 órájában érezze a belső illatot.

Illatos kis és közepes méretű szobák. Az intenzitás szabályozása az alkalmazott pálcikák számával. A pálcikák 24 órán belül magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Lehetőség csereszag megvásárlására, új pálcikákkal együtt. Tartalmaz: Eugenolt, növényi glicerint és természetes illóolajokat

MAX BENJAMIN – egy kis családi vállalkozás Írországból (eredetileg Belgiumból), amely nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségi összetételére. Az összes termék természetes összetevőkön alapul és Írországban gyártják őket.

100% -ban természetes terméket vásárol.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus Diffúzor

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.