Max Benjamin 300 ml természetes illatosító utántöltő

Max Benjamin 300 ml természetes illatosító utántöltő

Száma: 100044199448
Közvetlenül partnerünktől
300 ml természetes illatosító utántöltő illat Dodici, alkohol mentes parfüm olajok. Két készlet tartalék pálcikával (2 × 12 db). További információ
9 100 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2021.9.30 - 2021.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100044199448

Leírás

300 ml természetes illatosító utántöltő illat DODICI, az olasz elnevezést „tizenkettedik illat“ viseli a klasszikus Max Benjamin kollekció sorrendjében, alkohol mentes parfüm olajokÍrországban készült kézműves termékek. Két készlet tartalék pálcikával (2 × 12 db).

FEJ: Citrom, Bors SZÍV: Eukaliptusz, Tengeri tónusok, Virág tónusok ALAP: Cédrusfa

Illat típusa: FRISS-FŰS

Illatos kis és közepes méretű szobák. Az intenzitás szabályozása az alkalmazott pálcikák számával. A pálcikák 24 órán belül magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Lehetőség csereszag megvásárlására, új pálcikákkal együtt.

Tartalmaz: Eugenolt, növényi glicerint és természetes illóolajokat

MAX BENJAMIN – egy kis családi vállalkozás Írországból (eredetileg Belgiumból), amely nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségi összetételére. Az összes termék természetes összetevőkön alapul és Írországban gyártják őket.

100% -ban természetes terméket vásárol.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.