Max Benjamin Utántöltő autóillatosítóhoz

Max Benjamin Utántöltő autóillatosítóhoz

Száma: 100044195448
Közvetlenül partnerünktől
Pótillat-utántöltés autóillat-diffúzorhoz DODICI, Utántöltő a krómozott, mini vintage kormánykerék formájú autóillatosítóhoz. További információ
1 900 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2021.10.06 - 2021.10.08 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100044195448

Leírás

MAX BENJAMIN Autóillat Exkluzív DODICI illat, az olasz elnevezést „tizenkettedik illat“ viseli a klasszikus Max Benjamin kollekció sorrendjében

Ez az illat biztosítja, hogy a nap 24 órájában érezze a jármű belsejét. Illatozás min. hónapban az utántöltő cseréjének lehetőségével.

FEJ: Citrom, Bors SZÍV: Eukaliptusz, Tengeri tónusok, Virág tónusok ALAP: Cédrusfa

Illat típusa: FRISS-FŰS

Tartalmaz: természetes illóolajokat funkcionalitás min. 30 nap azzal a lehetőséggel, hogy további utántöltéseket vásárolhat a géphez, amelyet egy klip segítségével rögzítenek a légkondicionáló kimenetéhez.

MAX BENJAMIN – egy kis családi vállalkozás Írországból (eredetileg Belgiumból), amely nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségi összetételére. Az összes termék természetes összetevőkön alapul és Írországban gyártják őket.

100% -ban természetes terméket vásárol.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.