Price's Candles Gyertya üvegedénybe Ár gyertyák, Pamut, 411 g

Márka: Price's Candles Katalógus száma: 100022157396

Közvetlenül partnerünktől

Price's Candles Gyertya üvegedénybe Ár gyertyák, Pamut, 411 g

Pamut, 411 g – luxus illatú gyertya üvegedénybe fedéllel a Ár gyertyái
További információ

3836

3 836 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100022157396

Leírás

Termékleírás

A frissen szárított ruhanemű hideg szélben lévő kábító illata frissességet és lágyságot eredményez otthonában < /b>
Ár Gyertyák , Bedfordban székhellyel rendelkezik, fenntartja brit örökségét , amely minden termékfejlesztés , értékesítés és a termékek forgalmazása . Az Price''s Gyertyák tartós gyertyákat gyártanak a cég 1830-as alapítása óta. Noha a gyertyavilág óta jelentősen megváltozott azóta, ígéretet tesznek arra, hogy kiváló minőségű minőségi és gyönyörűen illatos gyertyákat gyártanak. ugyanaz , mint a egyszer .
Az Ár gyertyái 1850-ben a Királyi Garancia gyertyatartóként részesültek Fensége, a királynő számára, és b> ellátás gyertyákkal minden királyi alkalom .
1991-ben a gyártás átköltözött korszerű gyárak Torinóban, Olaszországban . Komplett két laboratóriummal és fejlett technológiával , lehetővé teszi, hogy az Price gyertyái folytassák a fejlesztést és legjobb minőségű és leginnovatívabb gyertyák előállítása. Kísérleteken keresztül az Price gyertyái különféle típusú tiszta, jobb minőségű paraffinviaszt hozhatnak létre , amelyet még mindig használnak < / b> a gyertyák gyártásában a vállalaton belül. Ez a paraffinviasz magas olvadáspontú , tehát technikailag a legjobb viasz a gyertyakészítéshez .
Kényeztesse magát a belső terek magas színvonalú és csodálatos illata -ával!
Égési idő 60–90 óra .
Súly : 411 g.

A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 95mm, magasság: 98mm, hosszúság: 124mm
A teljes termék tömege: 758.0 g

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus CANDLE

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.