Price's Candles Gyertya üvegedénybe Ár gyertyák, Szantálfa, 630 g

Price's Candles Gyertya üvegedénybe Ár gyertyák, Szantálfa, 630 g

Száma: 100022150083
Közvetlenül partnerünktől Kiárusítás
Szandálfa, 630 g – luxus illatú gyertya üvegedénybe Ár gyertyák fedéllel. 
További információ
4 996 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
4 709 Ft
-5%
Partnerünktől: Apollo store

Partnerünk által szállítva

2021.6.17 - 2021.6.18 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100022150083

Leírás

Szantálfa narancs arany barna árnyalatokkal , amely klasszikus keleti illatot ábrázol . A selymes tejszerű , mégis gazdag felső a hangok kielégítő és tartós illatot adnak.
Az Price gyertyák Bedfordban székhellyel fenntartják brit örökségét , amely kezeli az összes fejlesztést , eladást > és a termékek forgalmazása . Az Price''s Gyertyák tartós gyertyákat gyártanak a cég 1830-as alapítása óta. Noha a gyertyavilág óta jelentősen megváltozott azóta, ígéretet tesznek arra, hogy kiváló minőségű minőségi és gyönyörűen illatos gyertyákat gyártanak. ugyanaz , mint a egyszer .
Az Ár gyertyái 1850-ben a Királyi Garancia gyertyatartóként részesültek Fensége, a királynő számára, és b> ellátás gyertyákkal minden királyi alkalom .
1991-ben a gyártás átköltözött korszerű gyárak Torinóban, Olaszországban . Komplett két laboratóriummal és fejlett technológiával , lehetővé teszi, hogy az Price gyertyái folytassák a fejlesztést és legjobb minőségű és leginnovatívabb gyertyák előállítása. Kísérleteken keresztül az Price gyertyái különféle típusú tiszta, jobb minőségű paraffinviaszt hozhatnak létre , amelyet még mindig használnak < / b> a gyertyák gyártásában a vállalaton belül. Ez a paraffinviasz magas olvadáspontú , tehát technikailag a legjobb viasz a gyertyakészítéshez .
Kényeztesse magát a belső terek magas színvonalú minőségével és csodálatos illatával !
Égési idő 110–150 óra .
Súly : 630 g.

A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 98mm, magasság: 99mm, hosszúság: 162mm
A teljes termék tömege: 1.07 Kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.