Woodwick Apple Basket illatgyertya üvegben 275 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410092

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Apple Basket illatgyertya üvegben 275 g

Az Apple Basket illatgyertya magába rejti az alma, a körte és az őszibarack illatát, amely összekeveredik az ibolya és a jázmin virágos árnyalataival. Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. További információ

5550

7 940 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
5 550 Ft
-30%

Katalógus száma: 100004410092

Leírás

Termékleírás

Az Apple Basket illatgyertya magába rejti az alma, a körte és az őszibarack illatát, amely összekeveredik az ibolya és a jázmin virágos árnyalataival.

Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás is szól: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog“. A gyertya kanóca természetes fából készült. 

A Woodwick márka szabadalmaztatta a Pluswick® Innovation technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült, egyedülálló, kereszt formájú kanóc akár 5-ször gyorsabban feloldja a viaszt, mint egy klasszikus pamut kanóc. Ennek köszönhetően otthonát pillanatok alatt illatossá varázsolja. A szabadalmaztatott kanóc tiszta égést biztosít, korom és kellemetlen maradékok nélkül. Az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült fedél alátétként szolgáll, védi a bútor felületét.

 

 

Jellemzők:

  • alma, körte, őszibarack, ibolya és jázmin illat
  • akár 60 órányi égést biztosít,
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fából készült fedél alátétként szolgál.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.