Woodwick Black Cherry hajógyertya 453,6 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010781092

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Black Cherry hajógyertya 453,6 g

A Black Cherry hajógyertya magába rejti a lédús fekete cseresznye édes, kellemes aromáját.  Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. További információ

7530

10 590 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
7 530 Ft
-28%

Katalógus száma: 100010781092

Leírás

Termékleírás

A Black Cherry hajógyertya magába rejti a lédús fekete cseresznye édes, kellemes aromáját. Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás szerint: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". Égési idő akár 50 óra.

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést, kellemetlen maradék nélkül. Az illatos esszenciák gondosan lettek kiválasztva, hogy tartós illatokkal tölthessék be a szobát. A nyitott gyertya forma növeli az illatos esszenciák párolgásának  területét, és biztosítja az egységes illat-élményt.  A fából készült fedele, alátétként használható, amely védi a bútor felületét a hőtől.

Jellemzők:

  • érett fekete cseresznye illata,
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fedél alátétként szolgál,
  • égési idő akár 50 óra
Hogyan kell használni:

Használja a gyertyát az utasításoknak megfelelően.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyertyát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.