Woodwick Hajógyertya Dark Poppy 453,6 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100049885395

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Hajógyertya Dark Poppy 453,6 g

A mák és a teak fa bódító keverékét tartalmazza citrusfűszerek, borostyán és fa tónusaival kiegészítve. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a gyertya olyan élményt kölcsönöz, mintha a lángoló kandalló mellett ülne. A gyengéd pattogó hangja egyedi hangulatot teremt. További információ

10840

10 840 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100049885395

Leírás

Termékleírás

A mák és a teak fa bódító keverékét tartalmazza citrusfűszerek, borostyán és fa tónusaival kiegészítve. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a gyertya olyan élményt kölcsönöz, mintha a lángoló kandalló mellett ülne. A gyengéd pattogó hangja egyedi hangulatot teremt.

30–40 órán át ég. A prémium paraffin és a szójaviasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést kellemetlen maradékok nélkül Az illatos esszenciák gondosan lettek kiválasztva, hogy a szoba tartós illatú legyen. A gyertya nyitott alakja növeli az illatos esszenciák elpárolgásának területét a viasz-tóból és biztosítja az illatos élményt. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Tulajdonságai:

  • hajógyertya,
  • sötét mák illatú,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design darab fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.
  • égési idő: 30–40 órán keresztül,
Jak používat:

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

Náš tip:

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3–4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.