Woodwick Hajógyertya Trilogy Forest Retreat 453,6 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100013178727

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Hajógyertya Trilogy Forest Retreat 453,6 g

A Trilogy Forest Retreat illatgyertya három harmonizált illattal egyedi illatélményt teremt. Először a szantálfa és a vörösfenyő gazdag fás illatát fogja érezni, egy kis fűszeres borostyánnal kiegészítve. További információ

8140

10 180 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
8 140 Ft
-20%

Katalógus száma: 100013178727

Leírás

Termékleírás

A Trilogy Forest Retreat illatgyertya három harmonizált illattal egyedi illatélményt teremt. Először a szantálfa és a vörösfenyő gazdag fás illatát fogja érezni, egy kis fűszeres borostyánnal kiegészítve. Ezután a  szantálfa-ámbra jellegzetes aromája bontakozik ki, egzotikus fűszerek és fűszernövények füstös tónusaival, végül elvarázsolja Önt a misztikus Palo Santo fagyanta füstös illata fűszeres szegfűszeg hangokkal kombinálva.

Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás szerint: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". Égési idő: 30–40 óra. 

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést, kellemetlen maradék nélkül. Az illatos esszenciák gondosan lettek kiválasztva, hogy tartós illatokkal tölthessék be a szobát. A nyitott gyertya forma növeli az illatos esszenciák párolgásának  területét, és biztosítja az egységes illat-élményt.  A fából készült fedele, alátétként használható, amely védi a bútor felületét a hőtől.

Jellemzők:

  •  Trilogy Forest Retreat hajógyertya,
  • Redwood, Amber & Incense a Sacred Smoke illatgyertyák kombinációja
  • égési idő: 50 óra,
  • HEARTHWICK® FLAME kanóc,
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • a fa fedél alátétként szolgál,
  • jelentős részben szójaviaszt tartalmaz
  • tisztán ég.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően  használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyertyát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.