Woodwick Illat gyertya Tisztaság és kényelem 609,5 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 1310096
Woodwick Illat gyertya Tisztaság és kényelem 609,5 g

Woodwick Illat gyertya Tisztaság és kényelem 609,5 g

Illatgyertya különleges illatokkal, mint a szárított ruhanemű, gyümölcs és a pézsma illat. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt. További információ

9290

9 290 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Woodwick illat gyertya Tisztaság és kényelem 609,5 g

Tulajdonságok:

  • Dizájner illatgyertya különleges illatokkal, mint a szárított ruhanemű, gyümölcs és a pézsma illat
  • Üvegben található, fából készült fedéllel, amely megakadályozza az illat távozását
  • A gyertyatartó pohár kézzel fújt üvegből készült
  • A gyertya szója viaszt tartalmaz, amely akár 50% -kal is meghaladja a paraffin égés időtartamát
  • A fenntartható anyagokból származó viasz, biológiailag lebontható
  • 100% -ban természetes anyagból készült kanóc
  • Az égő kanóc utánozza a kandallóban lévő fa ropogásának hangját

Műszaki paraméterek

Típus gyertya
Égési idő 130 h
Színe világoskék
Tömeg 609,5 g
Gyertya típusa üvegben

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya
Égési idő 130 h
Súly 609.5 g
Szín világos kék

Hasonló termékek

Woodwick Illatgyertya Jegenyefenyő 609,5 g
9 290 Ft

Illatgyertya a frissen vágott jegenyefenyő illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Az egyedülálló dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya 100%-ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Borostyán és füstölő 609,5 g
9 290 Ft

Illatgyertya borostyán szantálfa és egzotikus fűszer illattal. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Almás kosár 609,5 g
9 290 Ft

Illatgyertya alma, körte, barack és enyhe ibolya és jázmin illattal. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Fehér tíkfa 609,5 g
9 290 Ft

Illatgyertya fenyő illattal, továbbá szantálfa, cédrus és tölgyfa kombinációjával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Fűszeres szeder 609,5 g
9 290 Ft

Illatgyertya érett szeder, fahéj és vanília illatban. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.