Woodwick Illatgyertya Tengeri só és pamut 275 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 1308438
Woodwick Illatgyertya Tengeri só és pamut 275 g

Woodwick Illatgyertya Tengeri só és pamut 275 g

Illatgyertya a tengeri szellő, gyapotcserje virága és fa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében. További információ

6890

6 890 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Woodwick illatgyertya Tengeri só és pamut 275 g

Tulajdonságok:

  • Illatgyertya a tengeri szellő, gyapotcserje virága és fa illatával
  • Üvegben található, fából készült fedéllel, amely megakadályozza az illat elpárolgását
  • A gyertyatartó pohár kézzel fújt üvegből készült
  • A gyertya szója viaszt tartalmaz, amely akár 50% -kal is meghaladja a paraffin égési időtartamát
  • Fenntartható anyagokból származó viasz, biológiailag lebomló
  • 100% -ban természetes anyagból készült kanóc
  • Az égő kanóc pattogása a kandallóban égő fa ropogására emlékeztet

Műszaki paraméterek

Típus gyertya
Égési idő 60 h
Színe világos azúr
Tömeg 275 g
Gyertya típusa üvegben

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya
Égési idő 60 h
Súly 275 g
Szín cián - ligt

Hasonló termékek

Woodwick Illatgyertya Tisztaság és kényelem 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya a szárított ruhák, gyümölcs és a pézsma illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Citromfű és liliom 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya a citromfű és liliom illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Almafa 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya az almafa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Fűszeres szeder, 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya az érett szeder, fahéj és vanília illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Fehér tíkfa 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya a jegenyefa, szantálfa, cédrusfa és a tölgyfa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Ámbra és tömjén 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya az ámbra, szantálfa és egzotikus fűszerek illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.