Woodwick Illatgyertya Trilogy Golden Treats 275 g

Woodwick Illatgyertya Trilogy Golden Treats 275 g

Száma: 100053018448
Közvetlenül partnerünktől
A Trilogy Golden Treats illatgyertya 3 egymással harmonizált illatot rejt magába (White Honey, Oat Flower a Golden Milk), amelyek fokozatosan összekeverednek égés közben. További információ
8 330 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
6 910 Ft
-17%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.9.24 - 2021.9.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100053018448

Leírás

A Trilogy Golden Treats illatgyertya 3 egymással harmonizált illatot rejt magába (White Honey, Oat Flower a Golden Milk), amelyek fokozatosan összekeverednek égés közben. akár 60 órán keresztül ég,

Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész otthonát, a pattogó kanóc lágy hangja pedig a kényelem és meghittség érzésével tölti fel. Mert az otthon ott van, ahol a tűz pattog. A kanóc természetes fából készült.

A Pluswick® Innovation fakanóc szabadalmaztatott alakja a pattogó tűz megnyugtató hangját árasztja. A fakanóc egyedülálló kereszt alakja a klasszikus pamutkanóccal szemben a viasz akár 5× gyorsabb megolvadását segíti elő. Ezért a kellemes illat a helyiséget gyorsan áthatja. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést az üvegen maradt üledék nélkül. A pattogó tűz szelíd hangját idézi. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Tulajdonságai:

  • illatgyertya 3 illattal,
  • az égési idő akár 60 óra,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design váza fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.
Hogyan kell használni:

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.