Woodwick Illatgyertya Trilogy Woodland Shade 275 g

Woodwick Illatgyertya Trilogy Woodland Shade 275 g

Száma: 100004410083
Közvetlenül partnerünktől
A Trilogy Forest Erdő árnyéka átvezeti az erdő illatán, amely fűzfa és a neroli friss tónusaival van megbolondítva, egy kis pacsulival és citromhéjjal kiegészítve.  A jázmin, fekete orchidea és szantálfa illatú gyertya titokzatos csemege minden érzék számára. További információ
8 820 Ft
8 000 Ft
-9%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.25 - 2021.5.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100004410083

Leírás

A Trilogy Forest Erdő árnyéka átvezeti az erdő illatán, amely fűzfa és a neroli friss tónusaival van megbolondítva, egy kis pacsulival és citromhéjjal kiegészítve. A jázmin, fekete orchidea és szantálfa illatú gyertya titokzatos csemege minden érzék számára. Friss citromfű illat, citromhéj tónusokkal dúsítva. Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész otthonát, a pattogó kanóc lágy hangja pedig a kényelem és meghittség érzésével tölti fel. Mert az otthon ott van, ahol a tűz pattog. A kanóc természetes fából készült.

A Pluswick® Innovation fakanóc szabadalmaztatott alakja a pattogó tűz megnyugtató hangját árasztja. A fakanóc egyedülálló kereszt alakja a klasszikus pamutkanóccal szemben a viasz akár 5× gyorsabb megolvadását segíti elő. Ezért a kellemes illat a helyiséget gyorsan áthatja. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést az üvegen maradt üledék nélkül. A pattogó tűz szelíd hangját idézi. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Tulajdonságai:

  • elvarázsolja az erdő illata és a fás árnyalatok,
  • az égési idő akár 60 óra,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design váza fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.
Hogyan kell használni:

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

spotlámpák:

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3–4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.