Woodwick Illatgyertya váza Soft Chambray 275 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010103804

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Illatgyertya váza Soft Chambray 275 g

A Soft Chambray illatgyertya egy nyugtató és tiszta pamut illatot áraszt magából, amely érzéki anyagba burkolja be érzékeit a jázmin és rózsa gyengéd érintésével. További információ

6890

8 310 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
6 890 Ft
-17%

Katalógus száma: 100010103804

Leírás

Termékleírás

A Soft Chambray illatgyertya egy nyugtató és tiszta pamut illatot áraszt magából, amely érzéki anyagba burkolja be érzékeit a jázmin és rózsa gyengéd érintésével. Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész otthonát, a pattogó kanóc lágy hangja pedig a kényelem és meghittség érzésével tölti fel. Mert az otthon ott van, ahol a tűz pattog. A kanóc természetes fából készült.

A Pluswick® Innovation fakanóc szabadalmaztatott alakja a pattogó tűz megnyugtató hangját árasztja. A fakanóc egyedülálló kereszt alakja a klasszikus pamutkanóccal szemben a viasz akár 5× gyorsabb megolvadását segíti elő. Ezért a kellemes illat a helyiséget gyorsan áthatja. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést az üvegen maradt üledék nélkül. A pattogó tűz szelíd hangját idézi. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Tulajdonságai:

  • a finom pamut illata jázmin és rózsa érintésével,
  • az égési idő akár 60 óra,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design váza fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.
Hogyan kell használni:

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

spotlámpák:

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3–4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba. 


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.