Woodwick Illatgyertya váza Suede & Sandalwood 453,6 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100026654844

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Illatgyertya váza Suede & Sandalwood 453,6 g

A Suede & Sandalwood illatgyertya a orientális, fás illatot rejti magába. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a gyertya olyan élményt kölcsönöz, mintha a lángoló kandalló mellett ülne. A gyengéd pattogó hangja egyedi hangulatot teremt. További információ

11640

11 640 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100026654844

Leírás

Termékleírás

A Suede & Sandalwood illatgyertya a orientális, fás illatot rejti magába. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a gyertya olyan élményt kölcsönöz, mintha a lángoló kandalló mellett ülne. A gyengéd pattogó hangja egyedi hangulatot teremt. akár 50 órán keresztül tart,

A prémium paraffin és a szójaviasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést kellemetlen maradékok nélkül Az illatos esszenciák gondosan lettek kiválasztva, hogy a szoba tartós illatú legyen. A gyertya nyitott alakja növeli az illatos esszenciák elpárolgásának területét a viasz-tóból és biztosítja az illatos élményt. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Tulajdonságok:

  • orientális, fás illat.
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design darab fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.
  • az égési idő akár 50 óra.
Jak používat:

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

Náš tip:

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3–4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba. 


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.