Woodwick Illatgyertya váza Trilogy Cozy Cabin 275 g - közepes

Woodwick Illatgyertya váza Trilogy Cozy Cabin 275 g - közepes

Száma: 100010116000
Közvetlenül partnerünktől
A Trilogy Cozy Cabin gyertya az erdő illatát árasztja otthonába, gyanta és cédrus tónusokkal.  Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész otthonát, a pattogó kanóc lágy hangja pedig a kényelem és meghittség érzésével tölti fel. Mert az otthon ott van, ahol a tűz pattog. További információ
9 020 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.6.29 - 2021.6.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100010116000

Leírás

A Trilogy Cozy Cabin gyertya az erdő illatát árasztja otthonába, gyanta és cédrus tónusokkal. Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész otthonát, a pattogó kanóc lágy hangja pedig a kényelem és meghittség érzésével tölti fel. Mert az otthon ott van, ahol a tűz pattog. A kanóc természetes fából készült.

A Pluswick® Innovation fakanóc szabadalmaztatott alakja a pattogó tűz megnyugtató hangját árasztja. A fakanóc egyedülálló kereszt alakja a klasszikus pamutkanóccal szemben a viasz akár 5× gyorsabb megolvadását segíti elő. Ezért a kellemes illat a helyiséget gyorsan áthatja. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést az üvegen maradt üledék nélkül. A pattogó tűz szelíd hangját idézi. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Evening Bonfire - ez a kellemes erdei illat emlékeket idéz elő, ahogyan a hideg éjszakán egy pattogó tűz körül ül a legközelebbi barátokkal.

Oudwood- egy évszázados elismert gyanta utánozhatatlanul meleg édes és borsos fűszerillatával stimulálja az elmét.

Wood Smoke – a cédrus és a parázs illata nosztalgikus érzést vált ki az égő pattogó tűzben – a gyertya népszerű csomagolása, az illat és a láng extra szenzációs élmény érdekében.

 

Tulajdonságai:

  • az égési idő akár 60 óra,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design váza fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.
Hogyan kell használni:

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

spotlámpák:

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3–4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.